Reactie Mbokani, de doelpuntenmachine is helemaal terug: "Ik wist dat ik wel nog een kans ging krijgen. En dat ik die ging scoren"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Antwerpen
| 10 reacties
Mbokani, de doelpuntenmachine is helemaal terug: "Ik wist dat ik wel nog een kans ging krijgen. En dat ik die ging scoren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vier van de vijf goals die Antwerp in de voorbije drie matchen scoorde, kwamen van de voet van Dieumerci Mbokani. De doelpuntenmachine is helemaal terug. De Congolese spits wacht nu geduldig of de top bij Antwerp daarin wil investeren.

Eén kans kreeg hij tegen Standard en die hing toch wel lekker tegen de netten. Het doet denken aan zijn beste seizoen bij Anderlecht, waarin hij alles wat hij aanraakte ook in goud veranderde. Maar nu doet hij het dus voor Antwerp

"Dat ik maar één kans kreeg? Tja, ik wist dat ik wel nog eentje ging krijgen en dat ik die ging scoren", zei hij zelfbewust een dik uur na de match. "Ik bleef geduldig tussen die twee centrale verdedigers lopen. Ik wist dat ze ver uit elkaar speelden en dat er één keer die goeie bal ging komen. Daarom ging ik ook door tot de kleine rechthoek vooraleer te trappen."

Het is nu aan Antwerp

De beste Mbokani is terug. "Dat weet ik niet, dat zeg jij", knipoogde hij. "Ik voel me beter en beter en ik scoor, dat is het belangrijkste voor mij."

Maar van de Antwerp-top heeft hij dus nog niets gehoord. Nochtans staat de ervaren spits open voor een contractverlenging. "Het is aan hen, voor mij is er geen enkel probleem", haalde Mbokani de schouders op. "Het buitenland? Waarom niet, als er een mooie aanbieding komt." Toch niet te lang wachten Luciano...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties