OFFICIEEL: Portsmouth haalt speler binnen bij Wigan

Redactie
OFFICIEEL: Portsmouth haalt speler binnen bij Wigan
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Fellaini - Tielemans - Özil - Batshuayi - Batshuayi - Batshuayi - Carrasco - Limbombe

OFFICIEEL: Portsmouth haalt speler binnen bij Wigan

Wigan Athletic heeft James Vaughan uitgeleend tot het einde van het seizoen aan Portsmouth. Dat nieuws is inmiddels officieel bekendgemaakt. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 31/01

Hagi Jr niet naar MLS

De zoon van Hagi werd al eens aan Standard gelinkt en wil naar een Europese topploeg, maar wordt dus niet naar de MLS verpatst. 


Vallecano haalt Spanjaard terug uit China

Mario Suarez, vooral bekend van zijn periode bij Atlético Madrid, trekt naar Vallecano tot het einde van het seizoen. Hij speelde eerder bij Guizhou Zhicheng in China.


OFFICIEEL: Bölöni ziet middenvelder dan toch nog verkassen
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Bölöni ziet middenvelder dan toch nog verkassen

Royal Antwerp FC wilde deze wintermercato enkele overbodige spelers laten vertrekken. Nu heeft een van hen alvast een transfer beet. (Lees meer)


'Will Grigg on fire? Zesde bod geaccepteerd'

Gaat Will Grigg dan toch nog vertrekken deze transferwindow? Het zou zomaar kunnen. Sunderland bleef maar bieden, het zesde bod zou zijn geaccepteerd. 


OFFICIEEL: Standard haalt slag thuis en kan toptalent anderhalf jaar lenen

Christian Luyindama vertrok bij Standard, maar aan inkomende zijde werd wel een absoluut toptalent binnengehaald. (Lees meer)


OFFICIEEL: Fulham haalt speler op bij Hoffenheim

Fulham zal Håvard Nordtveit op huurbasis overnemen van Hoffenheim. Dat heeft de Engelse club bekendgemaakt via de officiële kanalen.


Officieel: Mohammed Dauda (Anderlecht) tekent bij het Nederlandse Vitesse

Er gaat in de laatste uren van de mercato nog heel wat geregeld moeten worden bij Anderlecht. Michael Verschueren en Frank Arnesen hopen de huurdeal met Yannick Bolasie rond te krijgen en daarna nog een aanvaller te laten vertrekken. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Kortrijk haalt Buffalo binnen

Koita kan op huurbasis naar KV Kortrijk

KV Kortrijk zag deze mercato met Ouali en Kaminski twee pionnen vertrekken, maar lijkt die nu op één dag vervangen te hebben. Na de doelman van Manchester United, lijkt nu ook een Buffalo de overstap te maken. (Lees meer)


Aston Villa gaat shoppen in Franse Ligue 1

Aston Villa haalt nog een aanwinst binnen, maar Frederic Guilbert wordt wel nog tot het einde van het seizoen uitgeleend aan zijn huidige club, Caen.


'Everton weigert miljoenenbod van PSG'

PSG deed een bod van meer dan 30 miljoen euro voor Idrissa Gueye, maar Everton zou dat bod naast zich neergelegd hebben. Dat laat Sky Sports weten. 


OFFICIEEL: Barcelona haalt nog een speler

De deal van Todibo naar Barcelona is inmiddels ook officieel aangekondigd:


Aston Villa heeft transfer beet, maar leent hem nog even uit

Aston Villa is gaan shoppen bij Caen en heeft er nu een nieuwe speler bij. Ze lenen hem wel nog uit voor de rest van het seizoen.


Cagliari haalt nog versterking uit Bulgarije

Cagliari heeft Kyril Despodov overgenomen van CSKA Sofia. Dat nieuws is officieel bekendgemaakt door de Italiaanse club.


PSG wil shoppen bij Everton, maar die counteren meteen

PSG zou zijn oog hebben laten vallen op Idrissa Gana Gueye van Everton. De verdedigende middenvelder mag daar echter niet zomaar vertrekken. Een bod van om en bij de 25 miljoen euro zou al meteen geweigerd zijn.


OH Leuven haalde Aboubakar Keita bij FC Kopenhagen

OH Leuven heeft donderdagavond nog een straffe transfer bovengehaald. Ze haalden de defensieve middenvelder Aboubakar Keita weg bij het Deense FC Kopenhagen. Hij tekende een contract tot het einde van het seizoen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Niet enkel Luyindama vertrekt, club uit Primera Division komt middenvelder weghalen bij Standard
Foto: © photonews

Uche Agbo wordt door Standard uitgeleend aan Rayo Vallecano

Standard is plots toch nog vrij druk bezig geweest op de transfermarkt. Zo heeft het nu ook een middenvelder laten vertrekken. (Lees meer)


Kagawa trekt naar Turkije

De Japanse sterspeler Shinji Kagawa heeft een nieuwe werkgever. Hij tekende bij Besiktas een huurcontract tot het einde van het seizoen.


Jordy Lokando trekt van RWDM naar Maltese eersteklasser

Jordy Lokando, de naam zal niet bij velen een belletje doen rinkelen, maar de jongeman is wel een opmerkelijk parcours aan het afleggen. De 21-jarige verdediger trekt nu van 1ste Amateur naar de Maltese eerste klasse. (Lees meer)


Watford leent spits uit

Watford's heeft Michael Folivi uitgeleend aan AFC Wimbledon. Hij wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend.


Romulo trekt naar ... Lazio

Romulo wordt door Genoa uitgeleend aan ... Lazio. Een knappe transfer voor de Romeinen toch wel te noemen. 


OFFICIEEL! KV Mechelen haalt de kapitein van 1B-concurrent binnen

Peyre trekt van Union naar KV Mechelen

KV Mechelen staat dicht bij een ophefmakende transfer. Zo zou Thibault Peyre, de kapitein van reeksgenoot Union, op het punt staan een contract te tekenen. (Lees meer)


Anderlecht wil zich versterken met Yannick Bolasie

Anderlecht heeft enkele uren voordat de markt sluit nog steeds geen nieuwe aanvaller kunnen voorstellen, maar plots dook de naam van Yannick Bolasie op. Paars-wit zou hem graag een half seizoen willen lenen van Everton. (Lees meer)


Dubbelslag voor Reims

Stade Reims heeft een dubbelslag gedaan. Het heeft Moreto Cassamá overgenomen van Porto B en Isaac Solet van Stade Lavallois.


Sterling uitgeleend aan Sunderland

Tottenham Hotspur leent Kazaiah Sterling (20) voor de rest van het seizoen uit aan Sunderland AFC. Die deal is helemaal rond. 


OH Leuven laat speler vertrekken naar Eerste Amateurklasse

Clément Fabre verlaat na anderhalf jaar OH Leuven en trekt naar RWDM uit de eerste amateurklasse. Dat hebben beide teams bevestigd.


Virtue naar Blackpool

Liverpool heeft Matty Virtue laten vertrekken naar Blackpool. Daarmee ontdoen ze zich van een overbodige speler. 


Bony trekt naar de woestijn

Wilfried Bony verlaat de Premier League en gaat een avontuur aan in de Qatarese zandbak. Dat zou hij zelf hebben bevestigd in de Britse pers. 


Overbodige speler Lokeren kan naar Spanje

Mario Ticinovic, Julian Michel en Djordje Jovanovic mogen nog weg bij Sporting Lokeren. Jovanovic kan alvast naar Cadiz. Dat laat Het Laatste Nieuws weten. 


Swansea-fans woest: Leroy Fer trekt naar reeksgenoot

Swansea-kapitein Leroy Fer leek op weg naar het Franse Lille, maar Aston Villa zou nu een beter voorstel hebben voor de Nederlander. De fans van Aston Villa zijn intussen woest.


Sandro kiest voor Udinese

Udinese heeft Sandro weten over te nemen van Genoa. De speler heeft een verleden bij Tottenham, maar kiest nu dus voor Udinese.


Dalian Yifang heeft Yannick Carrasco officieel van de transfermarkt gehaald

Yannick Carrasco werd gelinkt aan een transfer naar een paar van de grootste Europese clubs, maar hij zal toch nog vijf maanden op zijn tanden moeten bijten. Een transfer zit er niet meer in, liet zijn manager weten aan Sky Italia. (Lees meer)


OHL laat spits vertrekken

Sam Hendriks wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan SC Cambuur. Hendriks kwam begin juli de kern van manager Nigel Pearson versterken, maar had het moeilijk om zich door te zetten. De Nederlandse spits speelde 13 wedstrijden voor Oud-Heverlee Leuven, maar kwam nog niet tot scoren voor de club.


OFFICIEEL: KV Kortrijk heeft zijn vervanger voor Kaminski beet
Foto: © photonews

OFFICIEEL: KV Kortrijk heeft zijn vervanger voor Kaminski beet

Joel Castro Pereira is een speler van KV Kortrijk tot het eind van het seizoen. De Portugese doelman van Manchester United tekende zopas bij de Kerels. (Lees meer)


Christian Luyindama trekt van Standard naar Galatasaray

Bij Standard werden niet meteen grote transfers verwacht op de laatste dagen van de transfermercato, maar nu is het dan tóch zover. De Rouches miljoenen rijker, maar of ze wel zo blij zullen zijn? (Lees meer)


Ferreyra niet naar RSCA, wel naar Primera Division

Facundo Ferreyra tekent straks waarschijnlijk een contract voor anderhalf seizoen bij Espanyol Barcelona. De Portugese spits stond lang op het verlanglijstje van Anderlecht.


Ferreyra niet naar RSCA, wel naar Primera Division

Facundo Ferreyra tekende een contract voor anderhalf seizoen bij Espanyol Barcelona. De Portugese spits stond lang op het verlanglijstje van Anderlecht, maar trekt dus naar Spanje.


Sofiane Hanni staat in de belangstelling van Toronto FC

Ex-Anderlecht-smaakmaker Sofiane Hanni kan nog een opmerkelijke transfer maken. De spelmaker van Spartak Moskou staat in de nadrukkelijke belangstelling van een MLS-club. (Lees meer)


Dorin Rotariu vertrekt na een half jaar bij AZ

Er lopen ook nog enkele Brugse huurlingen rond in Europa. De uitleenbeurt van Dorin Rotariu aan AZ is echter geen succes geworden. Na een half jaar moet de Roemeen alweer vertrekken. (Lees meer)


OFFICIEEL: Barcelona heeft beet voor 12 miljoen euro ... komende zomer

Barcelona heeft Emerson nu helemaal beet. Hij komt volgende zomer voor 12 miljoen euro over van Atlético Mineiro. 


Officieel: Cuco Martina trekt naar Nederland

Everton laat Cuco Martina naar Feyenoord vertrekken. Hij was tot op heden uitgeleend aan Stoke City en trekt nu dus naar Nederland. 


Red Flame Tine Schryvers terug naar België: "Kijk er naar uit"

Tine Schryvers werd vorig seizoen nog knap vierde in de Zweedse competitie met Kristianstads DFF. Voor 2019 koos ze voor de KAA Gent Ladies. (Lees meer)


Arsenal stuurt talent naar Bundesliga

Emile Smith Rowe, die in totaal al drie goals kon scoren voor het eerste van Arsenal, trekt naar RB Leipzig. Hij gaat er op zoek naar meer speelminuten.


Kan dit de transfersoap rond Batshuayi eindelijk deblokkeren? Valencia haalt aanvaller

Ruben Sobrino trekt naar Valencia

Michy Batshuayi zit momenteel nog steeds te bidden om een overgang van Valencia naar een andere club. Valencia heeft van zijn kant al een vervanger aangetrokken. (Lees meer)


Verbazend: speler Jong AZ trekt naar ... PSG

PSG heeft Levi Opdam weten te strikken. De jeugdige spelers van AZ Alkmaar trekt dus naar de Franse hoofdstad tot het einde van het seizoen. 


Eendracht Aalst laat jongeling rijpen bij Hamme

Na amper een half jaar bij Eendracht Aalst trekt Beau Ponnet (ex-Waasland-Beveren) op huurbasis naar VW Hamme. Hij gaat er op zoek naar meer speelgelegenheid.


Mokulu naar Juventus

Benjamin Mokulu trekt naar Juventus, al zal de ex-spits van onder meer KV Mechelen en Lokeren voor het tweede elftal overkomen. 


Eupen versterkt zich met drie nieuwkomers

Transfer Deadline Day in België komt maar traag op gang aan het eind van deze wintermercato. Toch ziet KAS Eupen zomaar drie spelers tegelijk arriveren. (Lees meer)


United leent youngster uit aan Oldham

Zak Dearnley van Manchester United trekt op huurbasis naar Oldham Athletic. Hij wordt uitgeleend tot het einde van het seizoen.


Nederlander ruilt Championship in voor de Franse Ligue 1

Erik Pieters is op weg naar Frankrijk. De verdediger van Stoke City zou er op huurbasis in actie komen tot het eind van het seizoen.


Brighton haalt grote slag binnen

Ook Brighton & Hove Albion heeft zich geroerd op de transfermarkt. Het haalt Tudor-Cristian Baluta binnen van Viitorul.

Hij tekent voor 3,5 seizoenen bij de Engelse club.


Cercle Brugge haalt Kirill Klimov en Aldom Deuro binnen

Cercle Brugge heeft twee inkomende transfers bekendgemaakt. Twee transfers op de toekomst, twee 18-jarigen ook. Ze sluiten bij de groep aan van zodra de administratieve formaliteiten in verband met hun overgang in orde zijn gebracht. (Lees meer)


Liverpool heeft beet ... en leent uit!

De Canadese aanvaller Liam Millar heeft een contract getekend bij Liverpool. Hij wordt meteen uitgeleend aan Kilmarnock. 


OFFICIEEL: Ajax ontbindt contract van beloftevolle speler

Ajax en Szabolcs Schön hebben overeenstemming bereikt over de ontbinding van zijn tot 30 juni 2019 lopende contract. Met ingang van 1 februari 2019 is de aanvaller daardoor transfervrij.

De 18-jarige Schön kwam in 2017 over van Budapest Honvéd Kft naar Ajax.


Britse middenvelder maakt meest verrassende transfer van de mercato

Tom Huddlestone, van de Engelse tweedeklasser Derby County, zou immers de overstap maken naar Serie A-club Udinese. In Engeland valt iedereen collectief van z'n stoel.


AS Monaco is speler kwijt aan Premier League

De Italiaanse linksback Antonio Barreca trekt naar Newcastle. Dat hebben de Magpies officieel aangekondigd. Hij was een van de velen die weg mochten bij AS Monaco. 


Verdediger Tubeke heeft transfer naar Zweedse topclub beet

Linksback Marco Weymans ruilt Tubeke in voor de Zweedse topclub Östersunds FK. Marco. "De beste linksback uit 1B en voormalige kapitein van de Belgische U19", wordt hij beschreven. Hij tekent een contract tot eind 2021. 


Kamara weg bij Fulham

Kamara is vertrokken bij Fulham. Het Turkse Malatyaspor heeft hem aan zich weten te binden, dat nieuws is zo goed als rond.


Edmilson trekt niet naar Besiktas

Edmilson blijft voorlopig nog even in de woestijn. De winger van Al Duhail zal normaal gezien bij zijn Qatarese club blijven. (Lees meer)


Ajax ziet huurling naar Argentinië trekken

Ajax verhuurde Mateo Cassierra de voorbije maanden aan Groningen, maar is nu op die deal teruggekomen. 

Het gaat hem inmiddels uitlenen aan Racing Club uit Argentinië tot juni 2020. Er is ook een aankoopoptie vervat in de deal. 


Edon Zhegrova (Genk) is op weg naar het Zwitserse FC Basel

Gisteren werd bekend dat Edon Zhegrova een zware aanval van transferitis had gekregen. De Kosovaarse flankaanvaller stuurde zijn kat naar training om een transfer af te dwingen en hij krijgt blijkbaar zijn zin. (Lees meer)


Ex-spits Anderlecht en Charleroi heeft nieuwe club

Cyril Théréau heeft (bijna) een nieuwe club. Hij trekt van Fiorentina naar Cagliari, beide teams hebben een deal gevonden. 


Schot langer bij Celtic

Scott Brown heeft een nieuw contract getekend bij Celtic, waardoor hij nu tot 2021 zal spelen voor de Schotse topclub. 


Victor Osimhen zal bij Charleroi blijven deze winter

Victor Osimhen zal deze winter niet meer vertrekken bij Charleroi. De aanvalsleider van de Carolo's kreeg een mooie aanbieding van AC Milan, maar dat vond Mehdi Bayat te laag. (Lees meer)


Chelsea-reserve past voor... Juventus

Gary Cahill kon naar Juventus om er Benatia te vervangen, maar de Engelse verdediger is ervan overtuigd dat hij zijn plaats bij Chelsea kan terugwinnen. Hij wees eerder ook al Fulham en Monaco af.


Mitroglou heeft opnieuw nieuwe club

Konstantinos Mitroglou trekt van Marseille naar Galatasaray en zal er het nummer 22 dragen.


'Nog een kaper op de kust voor Batsman'

Of er nog iets gaat gebeuren rondom Michy Batshuayi? Het is maar de vraag. Met Betis Sevilla is er nog een kaper op de kust gekomen, maar de Rode Duivel blijft voorlopig de Premier League verkiezen. 


'Mings verkast van de ene ploeg naar de andere in Engeland'

Bournemouth leent Tyrone Mings uit aan Aston Villa voor de rest van het seizoen. Dat nieuws is inmiddels officieel.


Martina

Feyenoord lijkt zich te gaan versterken met Cuco Martina. De 29-jarige rechtsachter speelde de voorbije seizoenen voor Southampton en Everton, maar werd dit seizoen uitgeleend aan tweedeklasser Stoke City.


'Bayern wil nieuwe spits en denkt aan Haller'

Bayern München is op zoek naar een nieuwe spits. Daarbij denkt het ook onder meer aan Sébastien Haller. Dat weet RMC Sport


Interessante spelersruil in Engeland

Burnley-coach Sean Dyche heeft bevestigd dat Peter Crouch van Stoke naar Burnley trekt, in ruil gaat Sam Vokes de omgekeerde richting uit. Crouch komt dus terug in de Premier League.


Broer van Milinkovic-Savic heeft nieuwe club te strikken

Torino leent Vanja Milinkovic-Savic - de 21-jarige broer van Sergej - uit aan Ascoli. Dat nieuws is inmiddels geofficialiseerd. 


'Özil legt aanbod van PSG naast zich neer'

Mesut Özil is weliswaar ongelukkig bij Arsenal, maar een oplossing is er nog niet voor de middenvelder. Een plan van PSG heeft hij alvast naast zich neergelegd. 


OFFICIEEL: Rangers heeft Amerikaans international beet

De 25-jarige Amerikaanse international Matt Polster komt over van Chicago Fire en tekent tot juni 2021 voor Rangers. 


Standard-sterkhouder zit op het vliegtuig: veel miljoenen rijker, sportieve aderlating

Christian Luyindama is op weg naar Galatasaray

Michel Preud'homme had het maandag in Extra Time eigenlijk al aangekondigd: "Ik denk niet dat we Luyindama nog héél lang gaan kunnen houden." Profetische woorden, want drie dagen later zit zijn defensieve sterkhouder op het vliegtuig op weg naar zijn nieuwe club. (Lees meer)


Racing Genk leent Nastic uit aan KV Oostende

KV Oostende heeft op het laatste moment van de wintermercato nog een versterking in huis gehaald. Het leent een overbodige linksback van Racing Genk tot aan het einde van dit seizoen. (Lees meer)


Monaco haalt al zevende (!) versterking, nu bij Tottenham

Georges-Kevin Nkoudou komt ook naar Monaco. De winger komt over van Tottenham op huurbasis voor de rest van het seizoen.


Newcastle haalt MLS-uitblinker Miguel Almiron naar de Premier League

Zijn topjaar in de Amerikaanse MLS heeft z'n vruchten afgeworpen: Miguel Almiron (24) verhuist van Atlanta naar Newcastle. De Paraguyaanse international zette zijn handtekening op Transfer Deadline Day. (Lees meer)


Fulham ontdoet zich van ruziestoker

Fulham heeft Aboubakar Kamara naar Yenu Malatyaspor laten gaan. De ex-speler van Kortijk kwam de laatste tijd enkele keren negatief in het nieuws. Het gaat om een uitleenbeurt tot aan het einde van dit seizoen.


Verdediger die bij Standard in beeld stond verhuist naar Empoli

Kevin Diks stond een tijdje geleden op de radar van Standard, maar de verdediger van Fiorentina trekt nu naar een andere club. Empoli, dat net zoals Fiorentina in de Serie A uitkomt, mag hem nu voor een half seizoen lenen.


Anhony Martial verlengt bij Manchester United

Groot nieuws van Manchester United: Anthony Martial verlengt zijn contract tot juni 2024. Dat betekent dat de vele transfergeruchten regelrecht in de vuilbak kunnen. (Lees meer)


? Hier is het eerste beeld van Youri Tielemans in zijn nieuwe uitrusting

Done deal voor Youri Tielemans! De Belgische middenvelder wacht nog op de officiële bevestiging van zijn uitleenbeurt aan Leicester City, maar loopt al rond in de trainingsoutfit van The Foxes. Hier is het eerste uitgelekte beeld: 


"Bayern München doet geen inkomende transfers meer"

Niko Kovac, de trainer van Bayern München, heeft op een persbabbel duidelijk gemaakt dat hij geen nieuwe spelers meer verwacht in de wintermercato. Dat zullen ze bij Chelsea wel leuk vinden, want de Duitse club lonkte naar de diensten van Callum Hudson-Odoi.


Barreca op huurbasis van Monaco naar Newcastle

Newcastle heeft de komst van Antonio Barreca officieel aangekondigd. Barreca is een 23-jarige linksback die wordt uitgeleend door Monaco. De zoektocht van Newcastle naar een linksachter lijkt nu eindelijk over. De transfer van J. Lukaku ging op het laatste moment niet door en nu lijkt de overgang van A. Limbombe ook minder waarschijnlijk.


Charleroi stalt verdediger Dorian Dervite bij NAC Breda

Met het einde in zicht komt alles dan toch los bij Charleroi. Dorian Dervite (30) hoopte al een hele maand op een uitleenbeurt en kon naar Tubeke in 1B, maar heeft nu toch zijn handtekening elders gezet. (Lees meer)


Keert Edmilson terug naar Europa?

Junior Edmilson staat fel in de belangstelling van Besiktas, weet Het Nieuwsblad. De Turkse topclub gaat voor een uitleenbeurt van anderhalf jaar mét aankoopoptie. 

Vorige zomer verliet Edmilson Standard na een sterke PO1-campagne voor het Qatarese Al-Duhail.


Transfer Deadline Day in Antwerpen: verwacht Bölöni nog inkomende transfers?

Laszlo Bölöni verwacht geen inkomende transfers meer op Transfer Deadline Day

Donderdagmiddag hield Laszlo Bölöni zijn wekelijkse persconferentie op de Bosuil. Niet zozeer om voor te beschouwen op Oostende-Antwerp, wel vooral om over de transfers te praten. (Lees meer)


Engels toptalent gaat Arsenal verlaten voor RB Leipzig

Emile Smith-Rowe, een 18-jarige flankaanvaller, gaat Arsenal verlaten. Hij is momenteel in Duitsland om zijn medische testen af te leggen bij RB Leipzig, weten de Engelse media. 


Man City betaalt 8M voor 18-jarige Kroaat

Ante Palaversa is voor acht miljoen euro getrasfereerd van Hajduk Split naar Manchester City. De 18-jarige Kroatische middenvelder is door de 'Citizens' wel meteen terug uitgeleend aan de club van afkomst.


Mitroglou ook al op weg naar Galatasaray

Galatasaray heeft nog maar net de transfer van Diagne afgerond of ze willen al een nieuwe spits aantrekken. De Turkse club is in gesprek met Marseille en de Griek om een overgang zo snel mogelijk te bewerkstelligen. Voor de medische testen is hij alvast geslaagd.


Denis Suarez gaat Barcelona inruilen voor Arsenal

Denis Suarez (25) ruilt Barcelona tot het einde van het seizoen in voor Arsenal... Of toch niet? De toptransfer was heel even officieel, tot Barça de officiële bevestiging plots weer van de clubwebsite haalde. (Lees meer)


Antwerp hapt dan toch toe en laat Hairemans vertrekken

Antwerp en Sint-Truiden bereiken een akkoord over Geoffry Hairemans

Antwerp en Sint-Truiden hebben een akkoord bereikt over de transfer van Geoffry Hairemans. De deal is bijna in kannen en kruiken. (Lees meer)


Anthony Limbombe kan FC Nantes verlaten voor Newcastle United

Club Brugge ving afgelopen zomer nog acht miljoen euro voor Anthony Limbombe, maar die kon bij zijn nieuwe werkgever nooit echt overtuigen. Newcastle United biedt mogelijks een oplossing. (Lees meer)


Morteza Pouraliganji verlaat Eupen voor het Qatarese Al-Arabi

In Eupen komen ze op de middag van Transfer Deadline Day nog met een uitgaande transfer: verdediger Morteza Pouraliganji trekt naar Qatar. Hij wordt de nieuwste ploegmaat van Victor Vazquez (ex-Club Brugge) bij Al-Arabi. (Lees meer)


Manchester United zal nog geen bod doen op PSV'er Bergwijn

Manchester United zal in deze mercato geen bod doen op Steven Bergwijn. Dat heeft de Engelse club gemeld aan The Guardian. Als er al een bod komt, dan zal het ten vroegste deze zomer zijn.


Officieel: Werner trekt naar een amateurclub, vervanger komt meteen in de plaats

Excel Moeskroen heeft Olivier Werner laten gaan, maar de directie van de Henegouwers heeft al wel bijna een vervanger klaar. (Lees meer)


Limbombe krijgt stevige concurrentie bij Nantes

Nantes heeft zich op TDD versterkt met Valentin Eysseric. De flankspeler wordt gehuurd mét aankoopoptie van Fiorentina en moet de concurrentie aangaan met Anthony Limbombe.


Cercle Brugge gaat Adama Traore huren van AS Monaco

Cercle Brugge mag vandaag nog een derde wintertransfer voorstellen. Hij komt opnieuw van AS Monaco en luistert naar de naam Adama Traore. (Lees meer)


Westerlo stalt jonge middenvelder in tweede amateur

Westerlo Leent Ceric Vangeel tot het einde van dit seizoen uit aan Sporting Hasselt, de competitieleider in 2e amateur A. Vangeel speelde dit seizoen nog niet in de Proximus League, maar wel al een half uur in de Beker van België.


Wolves nemen huurspeler Castro voor ruim 20M over van Atlético

Jonathan Otto Castro speelde al sinds het begin van dit seizoen op huurbasis bij Wolverhampton en de flankverdediger van Atlético Madrid verhuist nu ook definitief naar de Engelse club. Die betaalde iets meer dan 20M euro. De Spanjaard tekende een contract tot medio 2023.


PSG doet last-minute bod op winger van Chelsea

PSG kreeg deze week het slechte nieuws dat superster Neymar voor 10 weken out is en daarom wil het nog een grote slag slaan op Transfer Deadline. De Franse kampioen zou volgens Sky Sports nog een laat bod uitbrengen op Willian. De Braziliaanse flankspeler ligt nog anderhalf jaar onder contract bij Chelsea.


Fellaini op het vliegtuig naar China, maar hij moet niet bang zijn voor de deadline
Foto: © photonews

Fellaini stapt op het vliegtuig richting China om er een driejarig contract bij Shandong Luneng te tekenen

Marouane Fellaini is weldra geen 'Red Devil' meer. Hij is gespot op de luchthaven en zou er een vliegtuig naar China nemen, waar er een driejarig contract ligt voor de Rode Duivel bij Shandong Luneng. (Lees meer)


Everton wil Batshuayi kraag overnemen van Chelsea, maar de Londense club vraagt 40M euro

Michy Batshuayi zit op een dood spoor bij Valencia (en Chelsea), maar Everton zou weleens een uitweg kunnen bieden. Het enige probleem: de club uit Liverpool moet kopen en Chelsea hangt een hoog prijskaartje aan de spits. (Lees meer)


Mbaye Diagne (ex-Westerlo, Lierse) realiseert toptransfer naar Galatasaray

Doet de naam Mbaye Diagne een belletje rinkelen? In een niet zo ver verleden dartelde hij nog in het Kuipje en op het Lisp, nu is hij de nieuwe goalgetter van Galatasaray. (Lees meer)


Giovinco verlaat Canada voor Saudi-Arabië

Sebastian Giovinco speelt niet langer in de Amerikaanse MLS. De Italiaan trekt na vier jaar bij Toronto de deur achter zich toe en verhuist naar Saudi-Arabië. Bij Al Hilal wordt hij de spitsbroer van de Fransman Bafetimbi Gomis.



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/02

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties