Reactie Michel Preud'homme over het geannuleerde doelpunt en zijn verwijzing naar de tribune: "Zo ga je op veel fases moeten terugkomen"

Michel Preud'homme over het geannuleerde doelpunt en zijn verwijzing naar de tribune: "Zo ga je op veel fases moeten terugkomen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mehdi Carcela tekende voor een wereldgoal zondagavond in Luik. Een absolute 'coup de genie', maar spijtig genoeg werd de goal afgekeurd. Voor een fout van Laifis die eraan was voorafgegaan. Een woedende Michel Preud'homme werd naar de tribune gestuurd.

Preud'homme ziet dat de VAR zo nog veel zal moeten ingrijpen. "Ik heb eigenlijk geen zin om er iets over te zeggen, want al die discussies elke week vermoeien me", zuchtte hij. "Is het fout of niet, ik weet het niet. Dat kan. Maar er gaan veel fases moeten bekeken worden als je zover teruggaat..."

"Is dit het exacte reglement? Ik weet het niet, dus het is moeilijk om er iets over te zeggen. Ik weet dat de VAR nog in zijn kinderschoenen staat, maar dit vage element is problematisch. Mehdi scoort zo'n fantastische treffer in een Clasico en het wordt geannuleerd, dat is frustrerend."

Het is de eerste keer dat MPH zo uit zijn sloffen schiet sinds hij coach is van de Rouches. "Ik gesticuleer, ik roep en ik heb gevraagd hoe je op zo'n verre fase kan terugkeren... Maar ik heb niemand beledigd. Maar ik moet eerlijk blijven tegenover mezelf en mijn reputatie", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties