Marin wil meer : "Nu Genk kloppen!"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Sclessin
| 26 reacties
Marin wil meer : "Nu Genk kloppen!"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Razvan Marin liet tegen Anderlecht zijn derde seizoenstreffer noteren en de manier waarop mocht er ook zijn. De Roemeen kon zijn glimlach niet wegsteken na de match en maakte duidelijk dat hij meer wou dan alleen winnen van paars-wit.

Razvan Marin bracht Sclessin voor de eerste keer op de avond in extase met een knappe uithaal die tot de 1-0 leidde. Zijn derde goal van het seizoen en ook een van de mooiste uit zijn carrière. "Mijn allermooiste? Ik denk het niet. Die in de beker tegen Oostende was ook prachtig", verklaarde de Roemeen. "Maar dat maakt niet zo veel uit. Wat er wel toe doet is dat ik daarmee een bijdrage lever aan het team. Ik ben tevreden want deze zege was verdiend." 

De beslissing van de afgekeurde goal kwam veel te laat

Als de goal van Marin al mooi was, dan was die van Carcela van buitengewone kwaliteit. "Dat heeft ons echt kwaad gemaakt. De beslissing van de scheids na het zien van de beelden kwam echt veel te laat", voegde hij er nog aan toe. "Maar ik wil daar nier verder op ingaan, het was de beslissing van de ref."

En nu Genk!

Play-off 1 is nu bijna een feit voor Standard, dat zes punten voorsprong telt op Anderlecht. "Op voorhand had ik gezegd dat het bij een zege vandaag voor 90% binnen zou zijn. Maar nu is het doel om ook nog in Genk te gaan winnen.", hoopt Marin. "Als we daar gaan winnen dan is PO1 een zekerheid. Als we zo blijven spelen zijn we tot grootse dingen in staat. De groepssfeer is ook echt fenomenaal. Het tegen de leider opnemen zal moeilijk worden, maar ik hoop dat we het kunnen waarmaken." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties