"Geen eerlijke kans gekregen" en dus wil dure aankoop Anderlecht nu meteen weg: "Contact met MLS"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 25 reacties

Kenny Saief wil vertrekken bij Anderlecht

"Geen eerlijke kans gekregen" en dus wil dure aankoop Anderlecht nu meteen weg: "Contact met MLS"

Zondag tijdens de topper tegen Club Brugge zat Kenny Saief in de tribune. Weeral afgevallen, voor de vierde keer op rij al. De linkse winger lijkt het beu te zijn en wil nu direct een oplossing.

Saief krijgt geen kansen meer bij Anderlecht dit seizoen. Korte invalbeurten, daarin kan hij amper zijn waarde laten zien. "Te kort om zich echt te kunnen tonen”, aldus zijn makelaar Dudu Dahan in Het Nieuwsblad.

"Kenny heeft dit seizoen geen eerlijke kans meer gekregen bij Anderlecht. Waarom niet? Geen idee. We hebben ook geen uitleg gekregen. Maar dit seizoen is een grote ontgoocheling voor hem. Hij voelt zich niet meer gesteund binnen de club. Kenny is iemand die vertrouwen nodig heeft om goed te presteren. Dat heeft hij dit seizoen nooit gevoeld."

Saief kostte Anderlecht meer dan 3,5 miljoen euro, maar verdwijnt nu mogelijk langs een achterpoortje. "Er is contact met een club uit de MLS voor een huur van vier maanden", vertelt Dahan. "Voor Kenny is het een interessante optie. Bij Anderlecht krijgt hij toch geen kansen meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties