Verschaeren duikt op in top 50 van beste tieners, Sancho nummer 1

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 10 reacties
Verschaeren duikt op in top 50 van beste tieners, Sancho nummer 1

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Yari Verschaeren verkeert in aardig gezelschap in het lijstje van beste tieners ter wereld. Goal.com stelde een top 50 samen en onze landgenoot staat daarin op plaats 48.

"Anderlecht staat erom bekend topvoetballers voort te brengen en Yari Verschaeren is de nieuwste potentiële superster die van de lopende band rolt", klinkt de motivatie van goal.com bij de keuze om Yari Verschaeren op de 48ste plaats te zetten in de top 50. De youngster van RSCA is de enige Belg.

De hoogste ereplaats in het lijstje van tienersterren is voor Jadon Sancho. De Engelse winger van Dortmund zit dit seizoen al aan 8 goals en 15 assists in de Bundesliga. Sancho houdt Vinicius Junior van het hoogste schavotje. De Braziliaanse spits is een lichtpuntje tijdens dit grijze seizoen van Real Madrid. Callum Hudson-Odoi (Chelsea) vervolledigt de top 3.

Sancho is de opvolger van Justin Kluivert. De 19-jarige Nederlander versierde vorig seizoen een toptransfer van Ajax naar AS Roma. Mile Svilar (Benfica) was in 2018 de enige Belg in het lijstje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties