Transfernieuws en Transfergeruchten 14/05: Hazard - Mbokani - Koulibaly - Bergwijn - Neres Campos

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 14/05: Hazard - Mbokani - Koulibaly - Bergwijn - Neres Campos
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Mbokani - Koulibaly - Bergwijn - Neres Campos

PSG wil Angel Di Maria laten gaan om David Neres naar Parijs te kunnen halen

Zowat elke basisspeler van Ajax wordt tegenwoordig in verband gebracht met een Europese grootmacht. Ook PSG heeft -minstens- één speler van de Amsterdammers op de radar staan. (Lees meer)


Transfer Thorgan Hazard zit in het slop

Mönchengladbach en Dortmund onderhandelen nog steeds over Thorgan Hazard

Het is een publiek geheim dat Thorgan Hazard al een hele tijd een persoonlijk akkoord heeft met Borussia Dortmund. Mönchengladbach en Dortmund zijn er echter nog niet uit. (Lees meer)


Anderlecht wacht onder meer op de nieuwe coach vooraleer het wil beslissen over Dieumerci Mbokani

Dieumerci Mbokani wordt al een tijdje aan een terugkeer naar Anderlecht gelinkt. De Congolees zou echter een contract voor twee seizoenen én een jaarloon willen dat hoger ligt dan de één miljoen euro die hij momenteel opstrijkt bij Antwerp.   (Lees meer)


Steven Bergwijn (PSV) wil terugkeren naar Ajax

Net nu de Nederlandse titelstrijd eigenlijk gestreden is, komen Ajax en PSV opnieuw loodrecht tegenover elkaar te staan. De reden? PSV-winger Steven Bergwijn. (Lees meer)


Ole Gunnar Solskjaer wil Kalidou Koulibaly van Napoli

Ole Gunnar Solskjaer krijgt deze zomer een serieuze enveloppe om nieuwe spelers aan te trekken. Manchester United wil weer voeling krijgen met de top van de Premier League en heeft daarvoor heel wat versterking nodig. In de verdediging is er al één toptarget gekend. En het is een oude bekende. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties