'Italiaanse grootmacht aast op Thomas Meunier'

Redactie
'Italiaanse grootmacht aast op Thomas Meunier'

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

'Italiaanse grootmacht aast op Thomas Meunier'

Het is geen nieuw gerucht, maar Juventus zou wel degelijk heil zien in Thomas Meunier. Dat laat Tuttosport toch alvast weten.

Transfernieuws en Transfergeruchten 18/05

'Al drie geïnteresseerde clubs komen polsen bij Standard-doelman die weg wil'

Memo Ochoa lijkt aan zijn einde bezig bij Standard. Ondanks een gelichte optie (of misschien niet) wil hij weg. Aan interesse geen gebrek. (Lees meer)


Lloyd Kelly trekt naar Bournemouth

Lloyd Kelly trekt van Bristol City naar Bournemouth, waar hij een meerjarig contract zal gaan tekenen. Dat heeft de club bekendgemaakt. Met de deal zou om en bij de 15 miljoen euro gemoeid zjin.


'Graham Potter verkast van club'

Graham Potter zal Swansea verlaten om de opvolger te worden van Brighton. Volgens The Guardian heeft het team de afkoopclausule gelicht. 


Anthony Limbombe mag alweer vertrekken bij Nantes

Het Franse avontuur van Anthony Limbombe lijkt van korte duur te worden. De winger verliet Club Brugge voor het Franse Nantes, maar daar zouden ze hem nu al kwijt willen. (Lees meer)


KV Kortrijk wil snel drie transfers afronden

KV Kortrijk wil iets vroeger klaar zijn met zijn huiswerk dan vorig seizoen. Toen begon de ploeg de voorbereiding zonder versterkingen en zonder voldoende spelers. Deze keer hebben ze al drie versterkingen op het oog. (Lees meer)


Louwagie kondigt eerste transfer bij Gent aan: "17 goals op 18 maanden, hij komt terug"
Foto: © photonews

Louwagie kondigt eerste transfer bij Gent aan: "17 goals op 18 maanden, hij komt terug"

KAA Gent is al volop aan het uitkijken naar volgend seizoen. En dus gaat het zich ook gevoelig moeten versterken op de transfermarkt. Een eerste transfer is al zeker. (Lees meer)


Andrea Agnelli komt spreken!

Allegri zal volgend seizoen niet langer coach zijn van Juventus. Voorzitter Andrea Agnelli komt op zaterdagnamiddag de pers toespreken in Turijn.


'Leroy Fer, Luciano Narsingh en Wilfried Bony mogen weg bij Swansea'

Bij Swansea City gaat het hard. Leroy Fer, Luciano Narsingh en Wilfried Bony zouden er alledrie gratis op te pikken zijn. Een optie voor Belgische teams?


Theo Bongonda hoopt volgende week meer duidelijkheid te hebben over transfer

Zoals we gisteren al schreven heeft Genk vergevorderde interesse in Theo Bongonda van Zulte Waregem. De winger gaat sowieso vertrekken, maar laat nog niet in zijn kaarten kijken. Er zijn immers meerdere ploegen geïnteresseerd. (Lees meer)


Ook Ruslan Malinovskyi wil zijn goed seizoen verzilveren met een transfer

Dimitri De Condé en zijn team zal weer moeten vechten. Vechten tegen de leegloop. Want ondanks de Champions League zien veel sterkhouders van Genk hun kans schoon om een stap hogerop te zetten. Ook Ruslan Malinovskyi... (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 17/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties