Transfernieuws en Transfergeruchten 30/05: Lukaku - Dybala - de Maio - Sané - De Ligt - Sané - Ampomah - Chilwell

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 30/05: Lukaku - Dybala - de Maio - Sané - De Ligt - Sané - Ampomah - Chilwell
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Dybala - de Maio - Sané - De Ligt - Sané - Ampomah - Chilwell

Manchester City weigerde een bod van Bayern München op Leroy Sané

De interesse van Bayern München in Leroy Sané is niet nieuw. De Duitse recordkampioen zou nu ook een monsterbod gedaan hebben op de Duitse winger, zonder succes. (Lees meer)


Sergio Ramos zou graag naar China verhuizen, maar de club kan zijn transfersom niet ophoesten

Matthijs de Ligt moet zowat de meest gegeerde speler van het moment zijn en Real Madrid de club die op het meeste topspelers jaagt. Toch werden beiden de laatste weken niet meer aan elkaar gelinkt. (Lees meer)


Romelu Lukaku trekt zo goed als zeker naar Internazionale

Liefst volgende week zou Romelu Lukaku zijn transfer in kannen en kruiken willen hebben. Dat hij vertrekt bij Manchester United ligt vast, de bestemming normaal gezien ook... Maar er zijn nog hinderpalen op de weg naar Internazionale. (Lees meer)


Udinese heeft de aankoopoptie op Sebastien De Maio gelicht

Anderlecht kreeg dit seizoen veel kritiek op het transferbeleid, maar ook de afgelopen jaren waren heus niet alle nieuwkomers voltreffers. Eén van die floptransfers is zich nu aan het herpakken in de Serie A. (Lees meer)


Bayern München zou naast Leroy Sané ook Paulo Dybala willen binnenhalen

Bayern München neemt deze zomer afscheid van Arjen Robben en Franck Ribéry. Ook Robert Lewandowski aast al langer op een transfer. (Lees meer)


Atletico Madrid wil Ben Chilwell weghalen bij Leicester City

Atletico Madrid verliest deze zomer met Lucas Hernández, Diego Godín en Juanfran drie belangrijke schakels achterin. De Madrilenen speuren dan ook naar vervangers. (Lees meer)


Vissen Antwerp en Club Brugge beiden achter het net? Nederlandse topclub wil transfertarget ook

Feyenoord wil ook Nana Ampomah van Waasland-Beveren

Zowel Antwerp als Club Brugge hebben interesse in Nana Ampomah van Waasland-Beveren. De winger was een zeldzame uitblinker in de ploeg van de Freethiel. Maar de twee Belgische topclubs moeten afrekenen met de concurrentie uit Nederland. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 31/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties