Transfernieuws en Transfergeruchten 06/06: Origi - Opare - Navas Gamboa - Benavente Bristol - James - Vanhoorne - Pepe

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/06: Origi - Opare - Navas Gamboa - Benavente Bristol - James - Vanhoorne - Pepe
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Aston Villa en Norwich zouden aan Daniel Opare van Antwerp denken

Daniel Opare ruilde het Duitse FC Augsburg vorige zomer transfervrij in voor Antwerp. De ex-speler van Standard zou deze zomer wel eens een verrassende stap hogerop kunnen zetten. (Lees meer)


FP Halle-Gooik Girls haalt topper in huis

Ook in het zaalvoetbal zijn er al eens toptransfers te noteren. Dat is in het vrouwenvoetbal niet anders, zo blijkt. (Lees meer)


Liverpool zou bereid zijn om veel geld op tafel te leggen voor Nicolas Pépé

Divock Origi blijft deze zomer wellicht bij Liverpool. De Rode Duivel zou een verbeterd contract én meer speelminuten krijgen. Al wordt dat laatste niet evident. (Lees meer)


Daniel James (Swansea) wordt wellicht donderdag of vrijdag voorgesteld bij Manchester United

Het hing al van begin mei in de lucht, maar zou donderdag of vrijdag ook officieel worden: Manchester United heeft een eerste zomertransfer beet. (Lees meer)


Keylor Navas is op weg naar PSG

Thibaut Courtois wordt volgend seizoen de eerste keuze van Zinedine Zidane bij Real Madrid. Uiteraard moet er dan een oplossing gevonden worden voor de Costa Ricaan Keylor Navas, die niet op de bank wil blijven zitten. Volgens Marca is die trouwens al gevonden. (Lees meer)


Anderlecht heeft Yusuf Alhassan op de radar staan

Anderlecht speurt rond naar jong talent voor volgend seizoen. Via de lijstjes die de scouts hebben ingediend is er al een serieuze database aangelegd. Daarin prijkt ook de naam van Alhassan Yusuf. (Lees meer)


Ex-speler Charleroi - nog maar zes maanden weg uit België - aangeboden bij Genk

Cristian Benavente werd al aangeboden bij Genk

Vijf maanden geleden raakte Charleroi zijn spelbepalende aanvallende middenvelder kwijt. Cristian Benavente trok voor 6 miljoen euro naar het Egyptische Pyramids FC. Nu wil hij al terugkeren naar de Jupiler Pro League. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 05/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties