Barcelona reageert op koopwoede van aartsrivaal Real Madrid: "bod van 100 miljoen euro en topspeler in ruil voor PSG-vedette"
Clint Vens
| 17 reacties

Barcelona werkt aan een terugkeer van ex-speler Neymar naar Camp Nou

Barcelona reageert op koopwoede van aartsrivaal Real Madrid: "bod van 100 miljoen euro en topspeler in ruil voor PSG-vedette"
Foto: © photonews

Barcelona ziet momenteel zijn eeuwige rivaal uit Madrid flink uitpakken op de transfermarkt en de koopwoede lijkt daar nog niet gestild. Bij de Catalanen is het voorlopig windstil, maar daar kan wel eens snel verandering in komen.

Volgens het Braziliaanse Globo Esporte is de 'Blaugrana' achter de schermen bezig met een heuse coupe. De directie van Barcelona zou al in vergevorderde onderhandelingen zitten met de entourage van Neymar over een terugkeer van hun voormalige vedette. 

Voor een definitief akkoord op clubniveau moeten er wel nog wat watertjes doorzwommen worden. De Catalanen zouden een openingsbod van 100 miljoen euro bij de Franse landskampioen willen neerleggen en daarenboven ook Umtiti, Rakitic of Dembélé als pasmunt inzetten.  

Het is maar zeer de vraag of PSG overstag gaat voor dit bod. De Parijzenaren zouden evenuteel wel willen meewerken aan een transfer van de Braziliaanse superster, maar willen enkel genoeg nemen met een monsterbod. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties