Ook journalist verhoord in 'Operation Zero'

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 12 reacties
Ook journalist verhoord in 'Operation Zero'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen bondslui, trainers en makelaars zijn op de rooster gelegd bij de meest recente ondervragingen in 'Operation Zero', waarin het gerecht op zoek is naar frauduleuze praktijken in het Belgische voetbal. Ook een journalist van Het Laatste Nieuws werd verhoord.

Het gaat om Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws. Zelf reageerde hij nog niet, maar zijn advocate stuurde wel een statement naar de Mediahuis-kranten: "Mijn cliënt heeft zijn volle medewerking verleend. Het verhoor verliep sereen en met wederzijds respect. Na afloop kon mijn cliënt huiswaarts keren."

Keygnaert werd helemaal in het begin van 'Operation Zero' ook al verhoord over nauwe banden tussen makelaars en journalisten. Ditmaal werden de meeste betrokkenen geconfronteerd met de verklaringen van Veljkovic.

Vorig jaar, toen het voetbalschandaal losbarstte, besloot Keygnaert in onderling overleg met zijn hoofdredactie om een stap opzij te zetten. In december ging hij opnieuw aan de slag, want er was "geen reden om de draad niet opnieuw op te pakken".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties