OFFICIEEL: Danjuma verlaat Club Brugge en trekt naar de Premier League

Nils Wens
| 85 reacties
OFFICIEEL: Danjuma verlaat Club Brugge en trekt naar de Premier League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een akkoord hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het ook officieel. Danjuma verlaat Club Brugge en zal vanaf nu voor Bournemouth spelen. De Engelse club zou tussen de 15 en de 20 miljoen euro betalen voor de Nederlander.

Club Brugge heeft deze zomer al heel wat spelers verkocht. Wesley en Nakamba vertrokken samen voor zo'n 37 miljoen euro naar Aston Villa, Denswil ging voor 6 miljoen naar Bologna en nu trekt dus ook Danjuma voor zo'n 15 miljoen naar Bournemouth. Dat is bijna 60 miljoen euro dat Club Brugge deze zomer kan innen.

Opvallend is ook dat ze Danjuma konden weghalen bij NEC voor 1 miljoen euro. Ze krijgen dus het vijftienvoudige terug voor de Nederlandse flankaanvaller. Ze hebben ook al een vervanger klaar, want Percy Tau (ex-Union) wordt gehuurd van Brighton.

Champions League

De Engelse club ziet veel potentieel in Danjuma. De Nederlander kan dan ook terugkijken op een sterke periode bij Club Brugge. Zijn magistraal doelpunt tegen Atlético Madrid in de Champions League was misschien wel het absolute hoogtepunt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties