Anderlecht-icoon vreest vanop ziekenhuisbed voor de komende weken: "Ik hoop dat ik fout ben, maar dat kan ook een catastrofe worden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 28 reacties

Gille Van Binst vreest voor het moeilijk programma van Anderlecht

Anderlecht-icoon vreest vanop ziekenhuisbed voor de komende weken: "Ik hoop dat ik fout ben, maar dat kan ook een catastrofe worden"
Foto: © photonews

Terwijl de grote meerderheid het wel ziet goedkomen met Anderlecht, zijn er toch mensen die zich nog steeds vragen stellen. Gille Van Binst is er zo eentje. Vanaf zijn hospitaalbed in Vilvoorde zag hij de match tegen KV Mechelen.

Hospitaalbed? Van Binst is thuis gevallen en brak zijn bekken. "'t Was een serieuze klap", zucht hij. "Ik kwam vanaf het balkon en miste de laatste trede. Ik viel met mijn hoofd tegen de muur, maar dat was niet het ergste. Ik voelde meteen dat er iets niet goed zat. Maar het gaat goed, ik heb amper nog pijn en vrijda mag ik normaal gezien naar huis."

Maar Anderlecht dus... "Ik vind het heel moeilijk. Met Chadli hebben ze een goeie gehaald, maar daarnaast zie ik toch nog steeds te weinig kwaliteit voor wat Kompany wil bereiken. Het systeem dat hij speelt is niet van de makkelijkste hé. Chadli? Ok ja, maar volgens mij gaat dat nog een tijd duren voor die op zijn niveau is. Staat die niet te zwaar?"

Stevig programma

Van Binst vreest voor de komende weken. "Het waren niet de topploegen waar ze tegen speelden. Ok, het spel was beter tegen KVM. Maar tegen tien een hele helft en niet weten te scoren? Daar ligt het grote probleem. Ze kunnen geen goals maken."

"Als je nu ziet: Kortrijk, Genk, Standard, Antwerp, Club Brugge. Dat is een stevig programma hé. Ik hoop dat ik fout ben, maar dat zou ook een catastrofe kunnen worden. Ik geloof niet of ze in korte tijd dat systeem helemaal onder de knie gaan krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties