Debutant Gabriël(20) kreeg er meteen vier binnen: "Uiteraard niet plezant"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 2 reacties

Brent Gabriël moest zich tegen KRC Genk vier keer omdraaien

Debutant Gabriël(20) kreeg er meteen vier binnen: "Uiteraard niet plezant"
Foto: © photonews

De eerste mijlpaal in de carrière van Brent Gabriël, zijn debuut in de hoogste afdeling, werd een 0-4 pandoering tegen een sterk KRC Genk. De twintigjarige doelman had het uiteraard liever anders gezien.

Alles was nieuw voor de jonge doelman, die er dan ook wat nerveus bij stond in de interviewzone achteraf. "Vier goals slikken is uiteraard niet plezant. We hebben hard gewerkt en ons best gedaan, maar Genk was ook wel echt goed vandaag. Ik kan hen er alleen maar om feliciteren."

"Ik kon niet meer doen dan mijn best, ik had het me voorgenomen om me gewoon te amuseren, ik weet dat ik wel kwaliteiten heb. Het gaat nu snel van derde naar eerste doelman. Waarom de coach voor mij koos weet ik niet, dat moet je aan hem vragen."

Thuiskomen

Als jongen van de streek is het uiteraard mooi om in Beveren te kunnen debuteren. "Dat klopt, ik heb elf jaar bij Club Brugge gezeten, ver van huis, nu is het wat dichter en ben ik bij mijn familie. Het voelt goed om thuis te zijn en ik ben hier ook meteen opgenomen in de groep", sloot de doelman uit Sint-Niklaas af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties