Reactie Coucke met vertrouwen naar wedstrijden tegen Anderlecht en Brugge: "Die ballen komen toch op dezelfde manier aan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 2 reacties
Coucke met vertrouwen naar wedstrijden tegen Anderlecht en Brugge: "Die ballen komen toch op dezelfde manier aan"
Foto: © photonews

Naast Brent Gabriël bij Waasland-Beveren stond ook aan de overkant een jonge doelman tussen de palen. Bij KRC Genk kreeg Gaëtan Coucke wel een pak minder werk.

Na twee mindere wedstrijden was het een opsteker voor de twintigjarige goalie van Genk. "Het voelt goed na de afgelopen twee wedstrijden. Vandaag hebben we de nul kunnen houden en vier goals kunnen scoren, dus dit geeft wel een boost." De doelman had niet zo veel te doen tegen een onmondig Waasland-Beveren.

"We stonden goed in blok en zij hebben niet veel kansen gehad." Badibanga krulde wel een enorm mooie bal op de paal. "Ik keek de bal achterna en zag hem tegen de paal komen, dat viel wel goed mee", lachte Coucke. Nu volgen toppers tegen Anderlecht en Club Brugge.

Koele kikker

"Ik ga die matchen op dezelfde manier aanvatten, die ballen komen toch op dezelfde manier aan. Of ik anders ga reageren als een ster als Nasri op me afkomt? Neen, ik kijk toch enkel naar de bal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties