Ex-ploegmaat boort Nasri de grond in: "Ik hoop dat hij jonge spelers bij Anderlecht beter behandelt"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 25 reacties

Emmanuel Frimpong heeft geen goede herinneringen aan Samir Nasri

Ex-ploegmaat boort Nasri de grond in: "Ik hoop dat hij jonge spelers bij Anderlecht beter behandelt"

Anderlecht verraste deze zomer door Samir Nasri aan te trekken. De voormalige ster van onder meer Arsenal en Manchester City heeft er enkele moeilijke jaren opzitten.

De ervaren Nasri moet bij Anderlecht de jeugd helpen begeleiden. Ex-ploegmaat  Emmanuel Frimpong plaatst daar tegenover The Athletic echter grote vraagtekens bij.

Frimpong en Nasri speelden in 2011 een paar maanden samen bij Arsenal. De Ghanees kwam net over van de beloften, Nasri voetbalde al drie jaar voor de Gunners en zou eind augustus naar Manchester City verhuizen.

“Ik heb altijd respect gehad voor de oudere spelers”, aldus Frimpong. Vraag dat maar aan Aaron Ramsey of Jack Wilshere. Maar Nasri… zelfs voor vijf miljard dollar zou ik hem nog niet kunnen verdragen.”

In augustus van 2011 pakte de jonge Frimpong bij zijn tweede duel in de Premier League na zeventig minuten zijn tweede gele kaart. Arsenal verloor de wedstrijd uiteindelijk en de middenvelder kreeg achteraf de volle lading van Nasri.

“Ik wist zelf wel dat wat ik gedaan had, dom was. Arsène Wenger zei niks. Maar Nasri stond op en verweet mij waar iedereen bijstond. Was het echt nodig om mij op dat moment zo hard aan te pakken?”

Nasri nam nooit zijn verantwoordelijkheid om jonge spelers bij te staan. Ik hoorde onlangs dat hij tegenwoordig voor Anderlecht speelt. Ik hoop echt dat hij veranderd is en de jonge spelers daar anders behandelt. Want als hij zich nog altijd gedraagt zoals vroeger…”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties