Ooit niet goed genoeg voor Standard of Anderlecht, dit weekend bij de 'vijand' in de ploeg tegen ex-team

Jordan Horwood
Jordan Horwood en Redactie
| 6 reacties
Ooit niet goed genoeg voor Standard of Anderlecht, dit weekend bij de 'vijand' in de ploeg tegen ex-team
Foto: © photonews

Standard en Anderlecht kruisen komend weekend de degens. Voor diverse spelers is het tijd om een persoonlijke revanche te boeken, want er zijn een aantal spelers die bij de jeugd van Anderlecht en Standard speelden en daar moesten vertrekken en nu bij de tegenpartij spelen.

Zo werd Nacer Chadli op zijn veertiende aan de kant geschoven bij Standard. In de Nederlandse competitie raakte hij uiteindelijk wél gelanceerd en werd hij zelf rode duivel. "Ze hebben me aan de kant geschoven", aldus Chadli daarover.

Ook Hendrik Van Crombrugge speelde ooit nog bij de jeugd van Standard. Hij stond er in de schaduw van Bolat, Moris en Henkinet en via STVV en Eupen krijgt hij nu een kans bij RSC Anderlecht

Ook omgekeerd gebeurde het de voorbije jaren wel een aantal keren. Zo heeft Selim Amallah nog een verleden bij paars-wit, via Bergen, Tubeke en Moeskroen raakte hij uiteindelijk alsnog op het hoogste niveau terecht. 

Verder is er ook nog ene Samuel Bastien die van Standard ooit over ging naar Anderlecht, maar ondertussen via omzwermingen in Italië de omgekeerde beweging heeft gemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties