Waasland-Beveren voelt zich in de zak gezet door Gent: cruciale transfer in extremis afgeblazen
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 36 reacties

Waasland-Beveren is niet blij met de afgesprongen transfer van Louis Verstraete

Waasland-Beveren voelt zich in de zak gezet door Gent: cruciale transfer in extremis afgeblazen
Foto: © photonews

Waasland-Beveren heeft nog heel wat versterkingen binnengehaald, maar één dossier zit hen hoog. Met AA Gent hadden ze een akkoord over Louis Verstraete, maar die mocht in extremis niet komen.

Het hele dossier was gelinkt aan drie clubs. Antwerp wou Verstraete immers ook als AA Gent hun kapitein, Faris Haroun, wou wegplukken. Waasland-Beveren had echter al een huurovereenkomst overeengekomen en Verstraete zelf had dat al getekend. 

Toen duidelijk werd dat Antwerp het been stijf hield in de transfer van Haroun naar de Buffalo's, annuleerde Michel Louwagie ook de transfer van Verstraete naar Waasland-Beveren. Iets wat bij het bestuur op de Freethiel voor heel wat wrevel zorgde, want voor hen was de middenvelder het laatste ontbrekend puzzelstuk.

Zuur voor speler

Dat de deal zo laat werd afgeblazen, verhinderde hen ook om nog een andere middenvelder te halen, waardoor ze met een hiaat in hun kern zitten. Toen de documenten naar Gent werden opgestuurd, kregen ze het bericht dat de Buffalo's die niet zouden ondertekenen.

Zuur voor zowel Waasland-Beveren als voor de speler, die bij Gent weinig uitzicht heeft op speelminuten door de grote concurrentiestrijd op het middenveld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties