Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 5 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Op speeldag 6 waren er door de hetze rond Roeselare amper drie wedstrijden te spelen. Dat had dus ook wel zijn impact op ons team van de week. In doel was er wél keuze tussen Verhulst, Vanhamel en Laurent Henkinet. We kozen voor de laatste, want hij deed de meest cruciale reddingen misschien wel. 

Verdediging

Verder was het spijkers op laag water zoeken op sommige posities, we moeten eerlijk zijn. Yan Vorogovskiy was de beste man bij Beerschot, Stan Kolen stond aan de overzijde pal. Noël Soumah en Bryan Van Den Bogaert waren de beteren bij Westerlo

Middenveld

Fixelles had heel wat assists kunnen geven, hadden de spelers voor hem op niveau geacteerd. Samen met hem was vooral Nielsen opnieuw dé ontdekking van de speeldag voor de Brusselaars van Union SG. Ook Van Eenoo en Holzhauser krijgen een stekje in het team van de week voor hun harde werk, terwijl Jelle Van Damme opviel op het middenveld.

Aanval

Een aanvaller vinden deze week was niet simpel. We kiezen dan maar voor Tissoudali, die met zijn invalbeurt én een doelpunt zorgde voor de zekerheid voor Beerschot.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties