Luc Devroe komt terug op zijn ontslag bij Anderlecht: "Coucke denkt puur zakelijk" & "Toen wist ik hoe laat het was"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 9 reacties

Luc Devroe komt terug op zijn ontslag bij Anderlecht en het einde van de samenwerking met Marc Coucke

Luc Devroe komt terug op zijn ontslag bij Anderlecht: "Coucke denkt puur zakelijk" & "Toen wist ik hoe laat het was"
Foto: © photonews

Luc Devroe heeft nooit gepraat over zijn ontslag bij Anderlecht, tot nu. Bij Gazet van Antwerpen blikte hij zonder na te trappen terug op de niet zo succesvolle passage in zijn carrière.

Op 16 januari werd Luc Devroe de zwarte piet toegeschoven en werd hij bedankt voor bewezen diensten bij Anderlecht. Zelf had hij het ontslag niet zien aankomen. Na een bromfietsongeval was Devroe al drie weken niet meer op de club geweest, maar toen hij terugkwam bleek het ook de laatste keer.

"Coucke belde me en zei: Ik hoor dat je op Neerpede bent, ik kom af. Ik dacht dat ik een rol in de schaduw ging krijgen, maar plots vertelde hij me dat het over was. Hij kwam om me persoonlijk te vertellen dat ik overbodig was. Ik antwoordde achteraf niet meer op zijn berichtjes, want hij denkt puur zakelijk", legde Devroe uit bij Gazet van Antwerpen.

Toen had ik beter zelf de handdoek gegooid.

Devroe gaf ook aan niet rancuneus te zijn tegenover Marc Coucke of Anderlecht. Hij sprak van een "mooi parcours" met Coucke, met uitzondering van de laatste drie maanden. Devroe lag ook enorm hard onder vuur bij de Anderlecht-supporters. Dat kwam onder meer tot uiting in de wedstrijd op Zulte Waregem, waar er spandoeken hingen, gericht tegen Devroe.

"Plots gingen Coucke en Verschueren met de fans praten op de parking. 'We hadden meer verwacht van de transfers', klonk het. Zo werd ik in de vuurlinie gezet en wist ik ook hoe laat het was. Er kwam ook geen statement om mij te steunen. Ik had beter toen de handdoek gegooid, want mijn lot was bezegeld", besloot Devroe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties