Devroe kijkt in eigen boezem na mislukte transfers bij Anderlecht, maar: "Nu zeurt niemand over die 8M voor Vlap"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 65 reacties

Luc Devroe over de transfers van Abazaj, Vranjes, Sanneh, etc

Devroe kijkt in eigen boezem na mislukte transfers bij Anderlecht, maar: "Nu zeurt niemand over die 8M voor Vlap"
Foto: © photonews

Het Anderlecht van het laatste anderhalf jaar is niet langer het Anderlecht dat de titels opeenstapelde. Slechte transfers zijn daar een oorzaak van en enkele van hen kwamen onder het bewind van Luc Devroe.

In Gazet van Antwerpen praatte Devroe over vier mislukte transfers: Sanneh, Vranjes, Lawrence en Abazaj. "Abazaj neem ik op mijn rekening. Sanneh vind ik nog steeds een speler met potentieel. Vranjes, die is gek", lichtte Devroe toe.

"Maar als club moet je ervoor zorgen dat het licht niet uitgaat bij zo'n jongens. Kijk naar Lamkel Zé, die ook kansen blijft krijgen. Sanneh kwam op mijn aanraden, maar ik had nooit acht miljoen euro voor hem betaald. Coucke deed de onderhandelingen bij die transfer. De slaagkansen van Sanneh waren veel groter geweest moest hij een deftige inloopperiode hebben gekend."

Ik hoor niemand over de miljoenensalarissen van Kompany, Nasri en Chadli.

Devroe durft ook de hand in eigen boezem steken. "We hadden meer individuele gesprekken moeten hebben om die jongens beter op te vangen", ging hij verder. Nu is er wel geduld met de trainer, ook al zijn de resultaten slecht. Dat was bij Devroe niet het geval.

"Iedereen sprak schande over de 8 miljoen van Sanneh en nu klaagt niemand over hetzelfde bedrag voor Vlap. Het loon van Trebel was een groot issue en nu hoor ik niemand over de miljoenensalarissen van Kompany, Chadli of Nasri. Dat loon van Trebel lag overigens aan het oude bestuur", besloot Devroe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties