Nieuw contract voor absoluut toptalent in de maak: "Ik voel me goed bij Anderlecht, we moeten gewoon nog een akkoord vinden"

Clint Vens
| 22 reacties
Nieuw contract voor absoluut toptalent in de maak: "Ik voel me goed bij Anderlecht, we moeten gewoon nog een akkoord vinden"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht beleeft, net als vorig jaar, een erg woelig seizoen. Door de inbreng van de vele youngsters presteert het team erg wisselvallig. Toch lieten sommige jongens al zien uit het juiste hout te zijn gesneden voor Anderlecht. Sambi Lokonga is er daar ongetwijfeld ééntje van.

Het jongere broertje van Standard-speler Mpoku was lange tijd out met een kruisbandblessure, maar lijkt stilaan terug te groeien naar zijn beste niveau: “Maar ik kan nog beter”, beweert Lokonga in Het Laatste Nieuws. “Defensief moet ik nog stappen zetten. En mijn kopspel is nog voor verbetering vatbaar.”

En het 19-jarige toptalent wil die stappen graag zetten bij paars-wit: “We praten, ik voel me goed hier. We moeten gewoon een akkoord vinden." Anderlecht heeft dan ook heel veel vertrouwen in zijn nummer zes. Zo werden onder meer Adrien Trebel en Sven Kums aan de kant geschoven om zijn ontbolstering niet te fnuiken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties