Reactie Als zelfs de tegenstand het al opgeeft: "Ik ben zeker dat Club kampioen wordt"

Als zelfs de tegenstand het al opgeeft: "Ik ben zeker dat Club kampioen wordt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Philippe Clement deed er alles aan om niet in de superfavorietenrol geduwd te worden. "Het verschil is niet zo groot", zei hij met toch wat valse bescheidenheid. Dan is het wel ambetant als er naast je de trainer van de grote concurrent net het omgekeerde zegt.

Jess Thorup lijkt na tien speeldagen zich al neer te leggen bij de dominantie van Club. "We moeten aanvaarden dat Club de beste ploeg was vandaag. Ik ga ook geen excuses zoeken. De Europese verplaatsing en de weinig rust ook niet. Brugge overtroefde ons op alle vlakken vandaag. Ik ben zeker dat ze kampioen zullen worden", kwam hij met een opvallende quote.

Nochtans werd Gent gezien als één van de belangrijkste uitdagers van Brugge. "We hadden al elf matchen niet verloren, dan denk je dat je klaar bent om je met de beste te meten. En dat is Club Brugge momenteel wel."

Uitdager gezocht

Gent schoot ook wel in zijn eigen been. "De foutjes die we maakten, worden tegen een ploeg als Brugge meteen afgestraft. En we werden ook niet bevoordeeld door de VAR en de scheidsrechter. Maar dat is ook geen excuus."

Wie gaat het dit Club dan wel moeilijk maken? Er moet dringend een uitdager opstaan of het wordt bijzonder saai. Hallo Standard en Antwerp?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties