Goed nieuws voor Inter en Man United in verband met Rakitic

Redactie
Goed nieuws voor Inter en Man United in verband met Rakitic
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Rakitic - Calhanoglu - Gallardo - Adeyemi

Goed nieuws voor Inter en Man United in verband met Rakitic

Manchester United en Inter zien hun kansen om Ivan Rakitic in te lijven toenemen nadat Juventus geen interesse meer heeft in de Kroatische middenvelder van FC Barcelona.

Transfernieuws en Transfergeruchten 15/10

FC Barcelona denkt aan de trainer van River Plate om Valverde op te volgen

De magie tussen Ernesto Valverde en FC Barcelona lijkt uitgewerkt. De Catalaanse club is niet zo overtuigend aan het seizoen begonnen en speurt de markt af naar een nieuwe trainer. (Lees meer)


Barcelona gaat shoppen bij RB Salzburg

Barcelona wil volgens Mundo Deportivo acht miljoen euro neertellen voor Karim Adeyemi, een Duitse jeugdinternational die onder contract ligt bij Red Bull Salzburg en die wordt uitgeleend aan Liefering. 


Milan weigert bod op Calhanoglu

Galatasaray wou Hakan Calhanoglu wegplukken bij AC Milan, maar botste op een 'njet' van de Italiaanse club. De club weigerde volgens Fanatik een bod van 8 miljoen euro op de Turkse middenvelder.


Dries Mertens kan straks een nieuwe, 3-jarige deal tekenen bij Napoli

Dries Mertens ziet zijn contract bij Napoli over een achttal maanden aflopen. Onlangs gaf hij aan dat hij het wel naar zijn zin heeft in Italië en daar wil zijn werkgever handig op in spelen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties