Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 2 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Op speeldag 10 posteren we dit weekend opnieuw Wouter Biebauw, die niet voor het eerst uitpakte met een prima wedstrijd en op 0-0 Union meermaals van een doelpunt hield, waardoor de rest van Roeselare na de pauze de rest kon doen.

Verdediging

In de verdediging kiezen we voor een vijfmansdefensie, met een hoofdmoot voor KVC Westerlo. Zowel Van Den Bogaert als de scorende Dewaele deden het opnieuw prima op de flanken, terwijl ook centrale verdediger Soumah scoorde.

Kenneth Schuermans kopte weer heel wat ballen weg en pakte uit met heel wat goede tackles om zo Leuven aan de drie punten en leiderspositie te helpen, bij Beerschot was Joren Dom een stille en goede werkkracht.

Middenveld

Op het middenveld met Brüls (al had het ook even goed Van Eenoo kunnen zijn) nog wat meer Westerlogeweld tussen de lijnen, terwijl de vista van Lapoussin Beerschot meermaals in de problemen bracht. 

Aanval

Scoren deed hij niet, maar Noubissi werkte wel opnieuw heel hard voor Beerschot. Het wordt nu eens tijd om dat ook in goals om te zetten. Nouri zorgde met een goal en een assist voor de bevrijding bij Roeselare, Henry stond bij OHL opnieuw op de juiste plaats om een typische spitsengoal te maken.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties