Vercauteren neemt toptalent opnieuw op in selectie, maar moet tal van geblesseerde sterkhouders missen

Clint Vens
| 7 reacties
Vercauteren neemt toptalent opnieuw op in selectie, maar moet tal van geblesseerde sterkhouders missen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vercauteren heeft zijn 20-koppige selectie bekendgemaakt voor de thuiswedstrijd tegen Gent op donderdagavond. Door de vele blessures verschijnt er meer dan waarschijnlijk weer een erg jeugdig elftal aan de aftrap.

In het defensieve compartiment moet Anderlecht nog steeds zijn twee sterkhouders Vincent Kompany en Philippe Sandler missen. Op het middenveld geen Adrien Trebel en Samir Nasri. En dan zijn er nog de langdurig geblesseerden als Landry Dimata en Zakaria Bakkali. 

Jeremy Doku lijkt dan wel terug in de gratie gevallen te zijn bij Vercauteren. De explosieve flankspeler ontbrak de laatste weken, maar is er nu terug bij. Voor de rest rekent de paars-witte T1 op dezelfde namen als die tegen Eupen. 

Selectie: Chipciu Alex, Vlap Michel, Didillon Thomas, Adzic Luka, Cobbaut Elias, Zulj Peter, Thelin Isaac, Van Crombrugge Hendrik, Luckassen Derrick, Roef Davy, Kayembe Edo, Amuzu Francis, Sambi Lokonga Albert, Doku Jeremy, Dewaele Sieben, Verschaeren Yari, Sardella Killian, Kana Marco, Saelemaekers Alexis & Roofe Kemar

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties