Degryse zag iets verontrustends bij Anderlecht in Eupen: "Dan weet je dat je een heel groot probleem hebt"

Clint Vens
| 7 reacties
Degryse zag iets verontrustends bij Anderlecht in Eupen: "Dan weet je dat je een heel groot probleem hebt"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht ontvangt vanavond Gent met toch flink wat druk op de ketel. Wat Vercauteren ook mocht beweren na Eupen, het was echt niet goed genoeg. Dat zag ook Marc Degryse, die in 'La Tribune' meteen de vinger op de zere wonde legde.

Degryse is stilaan een vaste gast aan het worden bij de Waalse tegenhanger van Extra Time, en ook daar neemt de analist geen blad voor de mond:  "Het is niet enkel een gebrek aan efficiëntie dat de ploeg parten speelt, er is gewoon niet genoeg kwaliteit aanwezig."

Te weinig lef?

Vercauteren koos voor Edo Kayembe als verdedigende middenvelder, aangevuld met Lokonga en Trebel die tevens een meer ondersteunende rol prefereren: "Het middenveld speelt zonder inspiratie en zonder enige zin voor creativiteit."

"Ze hadden zelfs geen overwicht tegen Eupen. Als je niet eens overwicht hebt tegen een ploeg die nog niet heeft kunnen winnen in eigen huis dit seizoen, dan weet je dat je een heel erg groot probleem hebt."

Mooie kans

Donderdagavond krijgen Anderlecht en Vercauteren een nieuwe kans om zich te herlanceren. Door het puntenverlies van onder andere Moeskroen, Genk en KV Mechelen kunnen de Brusselaars mits een overwinning dichter sluipen bij de top zes. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties