Joren Dom beleefde late gelijkmaker Beerschot op aparte manier: "Een geweldige ontlading"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Joren Dom zag van 'in de gang' hoe Beerschot gelijkmaakte

Joren Dom beleefde late gelijkmaker Beerschot op aparte manier: "Een geweldige ontlading"
Foto: © photonews

Met nog zeven minuten op de klok moest Joren Dom het veld zaterdagavond al verlaten. Gezien de achterstand en de numerieke minderheid zag het er niet naar uit dat Beerschot nog een punt zou pakken, maar het gebeurde toch nog. Ook Dom kon het nog mee beleven.

Zat hij dan al niet in de kleedkamers toen het in de 97ste minuut 1-1 werd? "Neen, er was iemand van de KBVB bij mij en die zei dat ik in de gang mocht blijven kijken. Het was een geweldige ontlading. Ik ben niet meer het veld opgelopen, anders had ik waarschijnlijk wel een bestraffing gekregen. Ik ben ontzettend fier dat de jongens het nog hebben kunnen goedmaken."

Het aandeel van Raphael Holzhauser valt natuurlijk ook niet te onderschatten. "Je ziet ook dat hij steeds meer offensief zijn stempel kan drukken. Hij weet dat het defensief goed staat, met onze drie verdedigers en ik voor de verdediging. Dat helpt hem en Alexander Maes wel."

Geen conclusies verbinden aan puntenverlies 

Hoe kijkt Joren Dom nu in zijn geheel tegen deze puntendeling aan? "Het is nog een gewonnen punt. Na hun doelpunt sloop er in de tweede helft wel iets te veel onrust in het spel. Dat we nu twee thuismatchen niet konden winnen, daar moeten we geen conclusies aan verbinden. Tegen Lokeren hadden we eigenlijk ook altijd moeten winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties