Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 2 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel! En dus ook in de tweede periode!

Doel

Op speeldag 4 van de tweede periode kozen we in doel opnieuw voor Mike Vanhamel. Die speelde goed mee met de voetjes én zorgde in blessuretijd voor een geweldige redding, waardoor daarna nog een punt kon worden gepakt. 

Verdediging

We kiezen voor een vijfmansdefensie, waarbij onze quasi-wekelijkse klant Schuermans ook deze keer gewoon in het elftal van de week staat. Verder viel de scorende Voet op bij Roeselare - ook verdedigend sterk. Ook Neven (belangrijk voor Lommel) posteerden we in ons elftal, terwijl Halaïma voor Beerschot en Hendrickx voor Lommel op hun flank zeer belangrijk waren. 

Middenveld

Op het middenveld kunnen we opnieuw niet naast Holzhauser, die met negen tegen elf voor een onverhoopt puntje zorgde door te scoren in minuut 97 voor Beerschot. Ook Ippel (Lommel) was héél erg belangrijk voor zijn team. 

Aanval

Diep in de punt kiezen we voor nog een Lommelaar: Thordarson, die enorm woog op de verdediging. Hij wordt geflankeerd door de erg kwieke Nouri en de twee keer scorende Tabekou

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties