Slaat Club Brugge straks toe op de transfermarkt? - Clement: "Nieuwkomers moeten meteen inzetbaar zijn"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 8 reacties

Philippe Clement zegt niet nee tegen een nieuwkomer die meteen inzetbaar is

Slaat Club Brugge straks toe op de transfermarkt? - Clement: "Nieuwkomers moeten meteen inzetbaar zijn"
Foto: © photonews

Binnen minder dan drie weken gaan de deuren van de transfermarkt voor een maand open. Club Brugge ging deze zomer al flink tekeer, maar of er in januari nog iets bijkomt bij de huidige competitieleider is koffiedik kijken.

Philippe Clement liet het achterste van zijn tong niet zien op de persconferentie na Club Brugge - Galatasaray, maar het thema zal uiteraard wel besproken worden bij de West-Vlamingen. "Dat doen we binnenskamers", aldus de Brugse selectieheer. "Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat de wintermercato delicaat is."

Uiteraard zijn er werkpunten in deze groep.

De wintermercato leidt vaak tot miskopen en bovendien gaf Clement aan erg tevreden te zijn over zijn kern. "Het is wat mij betreft vrij exceptioneel wat we tot nu toe al hebben laten zien in de beker, de competitie en de Champions League. Natuurlijk zijn er werkpunten met al die jonge spelers. Als dat niet het geval was, dan speelden ze waarschijnlijk bij Real Madrid en niet bij Brugge."

Heeft Club wel versterkingen nodig? Ze staan autoritair aan de leiding in de Jupiler Pro League en op nagenoeg elke positie is er een dubbele bezetting. "Als er spelers bijkomen, moeten ze meteen inzetbaar zijn. De vraag is of dat haalbaar is", besloot hij. Welke trainer zou er nu neen zeggen tegen een gerichte versterking?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties