Malinwa likt de wonden: "Vanaf ze versnelling hoger schakelen ...", "Toekomstige kampioen" en "Afspraken niet nagekomen"

Malinwa likt de wonden: "Vanaf ze versnelling hoger schakelen ...", "Toekomstige kampioen" en "Afspraken niet nagekomen"
Foto: © photonews

KV Mechelen was vanavond niet opgewassen tegen Club Brugge. Zonder fantastisch te spelen haalde de ploeg van Clement het comfortabel met 3-0. KV beleefde op Jan Breydel een moeilijke avond.

Yannick Thoelen beleefde een frustrerende avond. Hij moest amper ballen stoppen, maar kreeg er toch drie om de oren. "We startten nog wel goed, maar vanaf zij een versnelling hoger schakelden, werd het heel moeilijk voor ons. Dan werd het op enkele minuten tijd 2-0. Zelf moest ik amper ballen pakken, maar dat is het lot van de keeper."

Over het spel van zijn ploeg was Thoelen niet bijster tevreden: "Ik had de indruk dat we soms bang waren. Maar als je bang krijgt, krijg je slaag. Onze jongens hebben heel hard gewerkt, maar vanavond kwamen we in het laatste derde van het veld gewoon tekort", besluit de doelman van KV.

Toekomstige kampioen

Een gevoel dat gedeeld werd door andere spelers van de ploeg: "We kwamen in de eerste helft onze afspraken niet na en dan weet je dat het moeilijk gaat worden", aldus Igor De Camargo. "Na de pauze liep dat beter."

"We wisten dat het niet makkelijk zou worden op Jan Breydel, maar wilden wel iets laten zien tegen de toekomstige kampioen. Maar als je punten kan pakken op Standard, dan moet je er ook in Brugge in geloven. Al is Club wel nog een niveau hoger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties