UPDATE: Colassin moet na wedstrijd tegen Gent onder het mes

Simon Wauters
Simon Wauters
| 60 reacties
UPDATE: Colassin moet na wedstrijd tegen Gent onder het mes
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het houdt niet op voor Anderlecht. Nu dreigt het ook de pas ontdekte Antoine Colassin een hele tijd te moeten missen.

De paars-witte ziekenboeg zit al een heel seizoen overvol. Het is omdat Landry Dimata en Kemar Roofe daar vertoefden, dat Anderlecht Colassin overhelde van de beloften naar de A-kern.

Hij was zelfs niet eens als spits aan het seizoen begonnen, maar deed het meteen uitstekend: doelpunt en sterke prestatie tegen Club Brugge, moeilijke namiddag tegen Cercle en het enige doelpunt uit de wedstrijd tegen Moeskroen.

Nu is Colassin volgens Het Laatste Nieuws hoog onzeker voor de wedstrijd van vrijdag tegen AA Gent. De ligamenten van zijn enkel zijn geraakt en de medische staf overweegt een operatie.

Alleen hoopt paars-wit die ingreep uit te stellen tot ná de wedstrijd van vrijdag. Voor Roofe lijkt vrijdag namelijk te vroeg te komen en nieuwkomer Dejan Joveljic moet nog ritme opdoen. Afwachten wat het wordt met het oog op de verplaatsing naar Fort Ghelamco.

Update 09u08: Het Nieuwsblad meldt dat de jonge spits sowieso onder het mes gaat na de wedstrijd tegen AA Gent. Eerst moet hij Anderlecht dus nog helpen tegen AA Gent. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties