Club Brugge wil vooruit en geeft nu ook officieel startschot in stadiondossier (inclusief speciale stadionwebsite)

Club Brugge wil vooruit en geeft nu ook officieel startschot in stadiondossier (inclusief speciale stadionwebsite)
Foto: © photonews

Club Brugge kwam in januari met ingrijpend nieuws omtrent het stadiondossier op de proppen. Op de huidige site van het Jan Breydelstadion moet een nieuwe tempel uit de grond schieten. Het startschot is eigenlijk vandaag gegeven.

Club Brugge en de stad Brugge willen het nieuwe stadion van blauw-zwart naast het huidige Olympia bouwen. De vergunningen zijn nog niet in orde, maar het startschot is gegeven. 

Zo beseffen Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe dat het tevreden houden van de buurtbewoners - Cercle blijft namelijk in het Jan Breydelstadion zolang er geen oplossing voor de Vereniging is - essentieel zal worden. 

De voorbije weken namen we al kennis van de bezorgdheden van de buurtbewoners", klinkt het bij Club Brugge. "Er was woensdagavond dan ook een infomoment met toelichting van de stand van zaken."

De voorbije weken namen we al kennis van de bezorgdheden van de buurtbewoners

Club Brugge

Club Brugge laat weten dat de infomomenten op regelmatige basis zullen plaatsvinden. Daarnaast heeft blauw-zwart ook een website gelanceerd met info over het stadion. De link kan je HIER terugvinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties