Degryse haalt snoeihard uit naar Anderlecht: "Wat zitten ze eigenlijk te janken?"
Redactie
| 209 reacties

Marc Degryse haalt snoeihard uit naar RSC Anderlecht

Degryse haalt snoeihard uit naar Anderlecht: "Wat zitten ze eigenlijk te janken?"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht kwam eerder deze week met een oproep tot solidariteit. De Brusselaars hopen dat de Europese inkomsten verdeeld worden over alle clubs. Ook Marc Degryse spaart zijn kritiek niet.

Marc Degryse denkt namelijk - net als de andere topclubs nota bene - dat RSC Anderlecht de schuldenberg wil dichten met geld van andere clubs. 

"Ik had het een heel mooi gebaar gevonden van Anderlecht mocht de club effectief aan de top staan", vertelt de voormalige speler van paars-wit bij VTM Nieuws. "Maar dat is nu helemaal niet het geval."

Ik had het een heel mooi gebaar gevonden van Anderlecht mocht de club effectief aan de top staan

Marc Degryse

Degryse vreest zelfs dat de situatie in het Astridpark nog erger is dan aanvankelijk gedacht. "Ik denk dat het water ze echt aan de lippen staat. Ze hebben 98 miljoen euro schulden, waarvan een verlies van 28 miljoen euro op één jaar."

"Sommigen vinden dat bedrag relatief klein voor een club als Anderlecht, maar ik vind dat heel veel. Vincent Kompany spreekt dan weer van wij tegen de rest. Dat is altijd zo geweest bij Anderlecht. Wat zitten ze eigenlijk te janken?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties