Lamkel Zé irriteert Antwerp al: stuurt kat naar inspanningstesten en mag om heel opmerkelijke reden vijf dagen niet trainen

Lamkel Zé irriteert Antwerp al: stuurt kat naar inspanningstesten en mag om heel opmerkelijke reden vijf dagen niet trainen
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De voorbereiding op het komend seizoen is nog maar net begonnen bij Antwerp en ze zitten al voor de eerste keer met een stunt van Didier Lamkel Zé in hun maag. De Kameroener mag vijf dagen niet trainen omwille van... een haarpigmentatie.

Lamkel Zé meldde zich maandag wel netjes voor de coronatest, maar voor zijn inspanningstesten was hij nergens te bespeuren. Erger nog: maandag begint Antwerp weer te trainen, maar dat zal zonder hun enfant terrible zijn. Die liet gisteren een haarpigmentatie doen, schrijft Het Nieuwsblad. Met niet-permanente inkt werden er haarstoppels gecreëerd.

Enige probleem daarbij is dat hij na de behandeling vijf dagen zich niet mag inspannen. Zweet, zon, warme douches en hoofddeksels moeten vermeden worden. Antwerp is uiteraard niet blij met de situatie en hoopt dat Lamkel Ze maandag wel verschijnt om de situatie niet te laten escaleren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties