'Gent blijft het in eigen land zoeken en gaat voor aalvlugge back van Charleroi'

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 60 reacties
'Gent blijft het in eigen land zoeken en gaat voor aalvlugge back van Charleroi'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Buffalo's realiseerden twee zomertransfers en alle twee kwamen ze over van een Belgische club. Nu heeft KAA Gent Nurio Fortuna van Sporting Charleroi op het oog, klaar om een hattrick van Belgische zomertransfers te maken.

KAA Gent kondigde eerder al de komst van Davy Roef (Anderlecht) en Jordan Botaka (STVV) aan. En eigenlijk kunnen we Mathéo Parmentier (Lokeren) en Sven Kums (Anderlecht) daar ook bij rekenen. Ook Frank Boya (Moeskroen) staat op de radar.

Nu staan de Oost-Vlamingen op het punt om Núrio Fortuna van Charleroi over te nemen. Dat meldt Het Nieuwsblad. De deal zou volgens de krant snel officieel worden gemaakt. Door de komst van Joris Kayembe naar de Carolo's zou het vertrek van de Angolese linksachter geen ramp zijn voor RCSC. Bovendien zal Gent de portefeuille moeten bovenhalen, want Núrio ligt nog tot 2024 vast bij Charleroi.

Núrio streek in 2017 neer op Mambourg. Hij kwam toen over van Braga. Sindsdien speelde de 25-jarige flankverdediger 90 officiële matchen voor de Zebra's.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties