Mata over de interesse van Anderlecht en zijn contractverlenging: "Club toonde meer liefde"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Clinton Mata beseft dat hij zondag evengoed in paars-wit tenue had kunnen spelen

Mata over de interesse van Anderlecht en zijn contractverlenging: "Club toonde meer liefde"

Clinton Mata is heel vlug uitgegroeid tot een publiekslieveling bij Club Brugge. En een sterkhouder, want de Belgisch-Angolese verdediger is niet meer weg te denken uit het team. Het was dan ook met veel opluchting bij iedereen dat hij zijn contract verlengde.

En zeggen dat ook Anderlecht interesse in hem had. "Ik had komende zondag in paars-wit shirt kunnen spelen, ja. Twee jaar geleden toonden zij ook concrete interesse", zegt hij in de Krant van West-Vlaanderen. "Had Anderlecht zich toen even enthousiast als Club getoond, ik speelde in Brussel. Dan had ik het afgelopen jaar al veel miserie meegemaakt, klopt. Maar Club toonde veel meer liefde."

Afgelopen zomer verlengde hij zijn contract, ondanks interesse van een paar Europese subtoppers. "Hoffenheim en Bayer Leverküsen toonden deze zomer ook interesse, maar Hertha Berlijn was echt heel concreet. Hun technisch directeur liet duidelijk verstaan dat ze me wilden. Maar Club had al eerder de intentie mijn contract te verlengen en we kwamen snel tot een overeenkomst. Ik heb de pro’s en de contra’s afgewogen en heb besloten dat ik nergens beter kan zitten: een topclub die al vijf jaar de Belgische competitie domineert en elk jaar Europese stappen zet. Ik zeg je: mijn verhaal hier is nog niet afgelopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties