Reactie Club-spelers heel lief voor Anderlecht, maar... "Het was wel mannen tegen jongetjes"

Club-spelers heel lief voor Anderlecht, maar... "Het was wel mannen tegen jongetjes"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was geen leuke namiddag voor Anderlecht. Paars-wit kwam op elk vlak een paar stappen te kort. Het niveauverschil was groot. Dat zagen ook de spelers van Club, maar ze waren nog bijzonder vriendelijk voor hun concurrent.

Simon Mignolet stak als eerste van wal. "Anderlecht was op bepaalde momenten wel goed, maar het was een match van mannen tegen jongetjes. Als je een 17-jarige moet laten debuteren in zo'n match weet je dat je het niet makkelijk zal krijgen. Ze hadden ook blessures en veel coronagevallen. Maar ja, het verschil was groot. We zijn nooit in de problemen gekomen en hebben altijd overwicht gehad."

Eenzelfde verhaal van Hans Vanaken. "Ze hebben dat hele Doku-verhaal, blessures, corona,... Het is zoals ze zeggen: het is een proces. Het zal nog een tijdje wachten worden op het allerbeste Anderlecht. Wij staan op dit moment veel verder op basis van maturiteit, ervaring en automatismen."

"De waardeverhoudingen waren duidelijk", voegde Ruud Vormer er nog aan toe. "Anderlecht was bijzonder jeugdig. Deze zege is sowieso verdiend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties