Verdict valt nóg zwaarder uit voor sterkhouder van OHL na zware foutieve ingreep
Robin De Witte
| 10 reacties

OHL kan het komende half jaar geen beroep doen op zijn kapitein Frédéric Duplus

Verdict valt nóg zwaarder uit voor sterkhouder van OHL na zware foutieve ingreep
Foto: © photonews

Frédéric Duplus brak afgelopen maandag in een duel met STVV-speler Durkin zijn scheenbeen. Op zich al een zwaar verdict voor de kapitein en één van de sterkhouders van OHL, maar de gevreesde lange inactiviteit zal dubbel zo lang duren, namelijk zes in plaats van drie maanden.

"Een gigantische domper" zegt coach Marc Brys in Het Nieuwsblad. Frédéric Duplus is naast Kenneth Schuermans al de tweede vaste waarde achterin die langdurig aan de kant moet blijven. De kapitein werd reeds geopereerd en kreeg een metalen pin naast het scheenbeen. Er wacht hem dus een nog langere revalidatie dan eerst gevreesd.

"Een sportieve domper, maar ook in zijn rol als kapitein zal hij enorm gemist worden. Hij heeft het momenteel zelf ook moeilijk met de verwerking." aldus Brys

Komende maandag moet OHL het op verplaatsing opnemen tegen Antwerp. Ook in offensief opzicht kampen zowel Mercier, Sowah als Henry met kleine kwaaltjes. De OHL-coach blijft echter strijdvaardig: "Het zal moeilijk worden, maar toch starten we altijd met het idee dat er iets te sprokkelen valt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties