Wel aanbiedingen, maar nog geen nieuw avontuur voor Jelle Van Damme: "Een club uit vierde provinciale heeft me zelfs gecontacteerd"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 12 reacties

Wel aanbiedingen, maar nog geen nieuw avontuur voor Jelle Van Damme

Wel aanbiedingen, maar nog geen nieuw avontuur voor Jelle Van Damme: "Een club uit vierde provinciale heeft me zelfs gecontacteerd"
Foto: © photonews

Jelle Van Damme blijft zijn conditie onderhouden in afwachting van een nieuwe club. Hij kwam sinds het faillissement van Sporting Lokeren niet meer aan spelen toe. "Ik ben nog nooit zo fit geweest", zei hij bij RTBF.

Als er plots een avontuur uit de lucht valt voor Jelle Van Damme (37) dan kan je van een ding zeker zijn: hij staat messcherp. "Natuurlijk mis ik het ritme van de trainingen en de matchen. En ook van de sfeer in de kleedkamer" aldus Van Damme, die aangaf dat hij scherper staat dan ooit tevoren, bij RTBF.

Van Damme Jelle

Het wachten op een nieuwe club duurt nu wel erg lang voor de ervaren rot. "Ik blijf aanbiedingen krijgen, maar na het voorval met Lokeren ben ik voorzichtiger geworden. En ik heb ook m'n voorwaarden: ik wil op een zo hoog mogelijk niveau actief blijven, maar ik ga niet op eender welke aanbieding in."

Geen Roemeens of Turks avontuur dus voor de ex-speler van Anderlecht, Standard en Antwerp. "Er waren ook al Belgische aanbiedingen, maar ik wil niet altijd op de baan zitten en mijn kinderen niet meer zien. Ze hebben me zelfs bij een vierdeprovincialer gevraagd. Volstrekte bullshit", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties