Antwerp hakt knoop door: Lamkel Zé mag niet meer vertrekken, onderhandelingen met Turken afgeblazen

Antwerp hakt knoop door: Lamkel Zé mag niet meer vertrekken, onderhandelingen met Turken afgeblazen
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Didier Lamkel Zé mag Antwerp deze mercato niet meer verlaten. Gisterenavond waren er nog concrete onderhandelingen met het Turkse Denizlispor, maar deze morgen werd de deal door Luciano D'Onofrio afgeblazen. Er is - als er geen megabod meer komt - geen intentie meer om hem nog te laten gaan.

Denizlispor had een stevige regeling voor Lamkel Zé klaarliggen: zes maanden huur waarbij ze zijn loon overnamen en daarna een (dikbetaald) contract voor 3,5 jaar. Gisterenavond werd daar de eerste keer concreet over gesproken met het Antwerp-bestuur, maar deze morgen werd de stekker uit de onderhandelingen getrokken, dat werd aan onze redactie bevestigd.

Mogelijk heeft Frank Vercauteren daar een hand in en wil hij het Kameroense enfant terrible absoluut houden. Zeker omdat er geen echte vervanger op tafel ligt die vandaag of morgen nog gehaald kan worden. 

Normaal gezien - als er geen niet te weigeren bod meer uit de lucht valt - blijft Lamkel Zé dus de komende vijf maanden gewoon Antwerp-speler. De fans eisten dat hij zou vertrekken, maar de club benadrukte dat ze er zelf ook beter van moesten worden. De analyse moet geweest zijn dat ze deze Lamkel Zé nog kunnen gebruiken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties