Moet Club Brugge niet langer zoeken naar extra flankaanvaller? Voormalig sterkhouder keert volgend seizoen terug naar Olympia
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties

Emmanuel Dennis slaagt niet bij 1.FC Köln en zal na het seizoen terugkeren naar Club Brugge

Moet Club Brugge niet langer zoeken naar extra flankaanvaller? Voormalig sterkhouder keert volgend seizoen terug naar Olympia

Club Brugge kon voor de coronacrisis de absolute jackpot vangen voor Emmanuel Dennis. Inmiddels is er voor de flankaanvaller zelfs geen vaste plaats op de bank meer voorzien bij 1.FC Köln. Draagt hij volgend seizoen opnieuw een blauw-zwart shirt?

Er werd de voorbije weken al meermaals neergepend dat Club Brugge met het oog op volgend seizoen op zoek moet naar enkele rasechte flankaanvallers. Wel, de kans is héél groot dat blauw-zwart kan stoppen met zoeken. 

Emmanuel Dennis wordt momenteel verhuurd aan 1.FC Köln, maar de 23-jarige Nigeriaan breekt er allesbehalve potten. Meer zelfs: hij slaagt er dezer dagen zelfs niet in om een plaats in de wedstrijdkern te versieren. 

Philippe Clememt Emmanuel Dennis

De kans is dan ook onbestaande dat Köln de huur zal omzetten in een definitieve transfer. En dus keer Dennis terug naar België. Een herlancering bij Brugge behoort tot de mogelijkheden, maar het contract van Dennis op Olympia loopt medio 2022 af.

Transfer of contractverlenging?

Dat wil dus zeggen dat Club Brugge de Nigeriaan onder zijn marktwaarde - die bedraagt nog steeds zo’n elf miljoen euro - moet verkopen of hem een contractverlenging zal moeten aanbieden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties