OSC Lille-middenvelder blikt terug op incident met ploeggenoot tijdens oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk: "Wilde gewoon iets uitleggen"

Seppe Frans
| 0 reacties
OSC Lille-middenvelder blikt terug op incident met ploeggenoot tijdens oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk: "Wilde gewoon iets uitleggen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het waren bizarre taferelen. Plots gingen twee spelers van OSC Lille tijdens de rust de confrontatie met elkaar aan. Beide spelers moesten door hun collega's uit elkaar gehaald worden. Een van de boemannen reageerde achteraf via sociale media op het voorval.

De scheidsrechter toonde alvast geen genade voor Tiago Djalo en Xeka, en stuurde beide heethoofden met een rode kaart van het veld. Kortrijk-trainer Luka Elsner besloot uit sportiviteit om de tweede helft met 10 man te hervatten.

Xeka, die vorig seizoen 42 keer in actie kwam voor de Franse kampioen,  reageert nu ook op sociale media: "Ik wilde alleen maar uitleggen wat er tijdens de wedstrijd gebeurde. Ik maakte een opmerking tegen een collega met wie ik nog nooit problemen heb gehad. De speler voelde zich beledigd", aldus de 26-jarige middenvelder.

De Portugees toont alleszins spijt: “Ik wil me excuseren aan de fans en de club voor deze situatie. Iedereen die mij kent, weet dat ik helemaal niet agressief ben. Ik mag dan een sterke persoonlijkheid hebben, maar ik heb altijd goede bedoelingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties