Vrancken verontwaardigd na uitstel Kortrijk-Antwerp: "Als we dat geweten hadden, hadden we het ook beter gedaan"

Vrancken verontwaardigd na uitstel Kortrijk-Antwerp: "Als we dat geweten hadden, hadden we het ook beter gedaan"
Foto: © photonews

De uitgestelde wedstrijd tussen Kortrijk en Antwerp zorgt voor heel wat wrevel, ook bij de andere teams. In het bondsprotocol stond immers dat er geen matchen meer mochten uitgesteld worden. Eerder deze maand waren er bij KV Mechelen ook heel wat besmettingen.

Vrancken moest deze maand ook Van Hoorenbeeck, Bateau, Kaya en Schoofs missen na positieve testen. “Als wij geweten hadden dat er toch matchen uitgesteld mochten worden wegens corona, dan hadden wij dat beter ook gedaan", zei hij op zijn persconferentie. “Begin dit seizoen kregen wij een mail dat er geen matchen uitgesteld konden worden wegens coronagevallen. Dit maken ze nu plots toch mogelijk voor Antwerp, omdat het gaat over een nieuwe variant."

Een beslissing die een gevaarlijk precedent schept. "Tja... We zijn intussen toch slim genoeg om te weten dat een virus muteert? Ik vind dit een vreemde beslissing. Ik ben benieuwd naar wat hier van gaat komen. Vanaf het moment dat een team een paar Covid-gevallen heeft, gaan ze nu om uitstel vragen bij de Pro League.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties