Een nieuwe Patron voor Sporting Charleroi: doublure voor Hervé Koffi
Een nieuwe Patron voor Sporting Charleroi: doublure voor Hervé Koffi

Hervé Koffi blijft wellicht de nummer 1 bij Sporting Charleroi, maar voorts is er wel vers bloed op komst. Een doublure voor de Burkinees tekent in principe weldra.

UPDATE: de deal is ondertussen geofficialiseerd en door de Zebra's ook officieel aangekondigd. Ze hebben hun nieuwe goalie dus beet.

Charleroi gaat een Patron binnenhalen: Pierre Patron, huidig doelman van het Franse Le Mans. De 24-jarige Fransman gaat Le Mans FC verlaten om richting Mambourg te trekken. De onderhandelingen zouden al minstens twee weken aan de gang zijn.

Bij de beteren in Championnat National

Patron behoorde het voorbije seizoen tot de betere doelmannen in de Championnat National, de Franse derde klasse. Aangezien hij nog vrij jong is, bereidt Charleroi met zijn komst ook de toekomst voor. Als Koffi op een gegeven moment moest vertrekken, is Patron een kandidaat om zijn vaste stek onder de lat over te nemen.

Voorlopig ontbreekt wel nog zijn handtekening: de transfer moet dus nog geofficialiseerd worden. Eerder legde Charleroi reeds Martin Delavallée, de 18-jarige doelman van Moeskroen, vast.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties