Nasser El Khayati trekt naar het Oosten

Redactie
Nasser El Khayati trekt naar het Oosten
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Tielemans - Mechele - Håland - de Jong - Nkunku - Wirtz

Nasser El Khayati trekt naar het Oosten

Nasser El Khayati heeft met Chennaiyin FC een nieuwe werkgever te pakken. Nadat hij vertrok bij Willem II trekt hij dus naar het Oosten.

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/09

Club Brugge kondigt opnieuw contractverlenging van sterkhouder aan

Elke dag is er wel een nieuwtje te rapen op Jan Breydel. Nadat eerder al onder meer Hans Vanaken en Simon Mignolet langer aan boord bleven is er nu opnieuw nieuws te rapen. (Lees meer)


'Real Madrid mikt opnieuw op Erling Haaland'

Real Madrid is van plan om opnieuw voor Erling Haaland te gaan. Dat meldt Voetbal International. (Lees meer)


Toptransfer op komst? 'Naast Engelse azen nu ook Spaanse topclubs op Rode Duivel'

Toptransfer op komst? 'Naast Engelse azen nu ook Spaanse topclubs op Rode Duivel'

Waar ligt de toekomst van Youri Tielemans? Dat is meer en meer toch wel een hamvraag aan het worden. Aan de mouw wordt er alvast getrokken. (Lees meer)


Bayern München wil opnieuw speler weghalen bij reeksgenoot

Bayern München gaat zich hoogstwaarschijnlijk melden voor Florian Wirtz. Dat meldden diverse Duitse media alvast. Wirtz is een sterkhouder bij reeksgenoot Bayer Leverkusen.


'Chelsea blijft geïnteresseerd in Christopher Nkunku'

Christopher Nkunku had afgelopen zomer heel wat interesse, maar hij koos ervoor om bij RB Leipzig te blijven. Ook verlengde hij zijn contract tot 2026. (Lees meer)


Barcelona moet vaart maken voor rastalentje

Barcelona toont interesse in Alberto Moleiro van Las Palmas. De 18-jarige speler is echter elke week aan het stijgen in marktwaarde en dus wordt het steeds moeilijker om hem los te weken.


Ajax moet nog flink incasseren van Barcelona

De transfersommen van Frenkie de Jong en Sergiño Dest zijn nog niet volledig overgemaakt door Barcelona aan Ajax. En dus mogen/moeten de Amsterdammers nog heel wat miljoenen verwachten.



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties