Simeone laat zich uit over CR7

Redactie
Simeone laat zich uit over CR7
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Nainggolan - Mbappe Lottin - Simeone

Simeone laat zich uit over CR7

Bij Manchester United is het verhaal van Cristiano Ronaldo volgende zomer mogelijk geschreven. Atlético Madrid toonde al interesse in het verleden, maar coach Simeone heeft nu in de Spaanse pers aangegeven dat het er niet meer van zal komen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 18/10

'Antwerp in de clinch met onder meer Feyenoord voor talentvolle spits'

Bij Antwerp blijven ze de markt afspeuren op zoek naar mogelijke nieuwe spelers. Dat is ook dit seizoen niet anders. (Lees meer)


De prioriteit van Anderlecht is duidelijk

RSC Anderlecht zal zich deze winter moeten proberen te versterken. Vooral voorin is er een spits nodig. Dat zou dan ook de prioriteit zijn van Verbeke en co.


Einde verhaal voor Nainggolan?

Radja Nainggolan zou wel eens het slachtoffer kunnen worden van zijn gedrag de laatste weken en maanden. Zijn aflopend contract zou wel eens niet verlengd worden.


Mbappé ontkent geruchten

Kylian Mbappé heeft zich uitgelaten over de geruchten als zou hij PSG gaan verlaten komende zomer. En hij ontkent.



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties