'Eersteklasser wil Nainggolan'

Redactie
'Eersteklasser wil Nainggolan'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 03/02 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Nainggolan - Nainggolan - Lang - Ziyech - Esposito

'Eersteklasser wil Nainggolan'

Radja Nainggolan zou volgens Het Laatste Nieuws ook in informele belangstelling staan van een team uit de Jupiler Pro League. Il Ninja wil niet inleveren op zijn loon, dus een en ander wordt sowieso moeilijk.

Transfernieuws en Transfergeruchten 15/11

'Esposito heeft al zicht op nieuwe club na vertrek bij Anderlecht'

Anderlecht huurde Sebastiano Esposito van Inter, maar dat was geen goed huwelijk. De Italiaan keerde al terug naar zijn thuisland. (Lees meer)


OFFICIEEL Steven Vanharen verlengt contract bij United World

Steven Vanharen heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met United World. (Lees meer)


'Nog steeds interesse voor Noa Lang uit onder meer Premier League, vraagprijs blijft héél hoog'

'Nog steeds interesse voor Noa Lang uit onder meer Premier League, vraagprijs blijft héél hoog'

Dat Noa Lang tijdens de afgelopen zomermercato graag vertrokken was bij Club Brugge is geen geheim. Komt er deze winter een nieuwe kans? (Lees meer)


Ronaldo niet naar ...

Cristiano Ronaldo en Manchester United? Dat verhaal lijkt voorbij. En dus gonst het van de geruchten. Chelsea en Bayern werden al genoemd, maar die verhalen worden ook meteen tegengesproken.


Radja Nainggolan en Antwerp uit elkaar: 'Speler heeft voorkeur en al twee clubs zien wat in hem'

Antwerp kwam zondagavond met een dringende mededeling. De wegen tussen de 'Great Old' en Radja Nainggolan scheiden definitief. Maar de middenvelder blijft niet bij de pakken zitten. (Lees meer)


'Concurrent voor CDK op komst'

AC Milan zou opnieuw azen op Hakim Ziyech, weet La Gazzetta Dello Sport te melden. En dus komt er mogelijk een ferme concurrent voor Charles De Ketelaere naar Milaan.Transfernieuws en Transfergeruchten 14/11 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/11

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties