Hoedt traint weer mee met A-kern van Anderlecht: Nederlander hoopt op tweede kans, maar dat wil niet zeggen dat hij die krijgt

Hoedt traint weer mee met A-kern van Anderlecht: Nederlander hoopt op tweede kans, maar dat wil niet zeggen dat hij die krijgt
Foto: © photonews

Bij Anderlecht mag Wesley Hoedt weer meetrainen met de A-kern. De Nederlander werd eruit gezet nadat hij zich niet kon verzoenen met zijn bankzittersstatuut.

Onder coach ad interim Robin Veldman werd hij naar de B-kern verwezen nadat hij op de bank belandde voor de Europese wedstrijd tegen Silkeborg. Nadien maakte hij zich daar heel druk over en was er een zware discussie met Veldman. De club besliste toen om hem niet meer te laten meetrainen. Nu mag hij daar wel zijn conditie onderhouden nadat hij berouw toonde.

Anderlecht wil hem nog steeds verkopen, maar zelf hoopt Hoedt op een nieuwe kans. Er is immers weinig interesse. Vitesse zou hem wel willen, maar kan zijn loon niet betalen. De club wil graag af van zijn zwaar contract, maar de verdediger denkt in de zomer meer kans te maken op een mooie transfer. Intussen mag hij wel zijn conditie onderhouden bij de A-kern.

Hoedt zijn appartement in Antwerpen staat wel te koop, maar dat wil niet zeggen dat hij absoluut weg wil bij Anderlecht. Het bestuur wil echter verder besparen en denkt met de jeugd genoeg gewapend te zijn voor de verdediging.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties